Ce programe de formare profesională organizează AJOFM Bistriţa-Năsăud în lunile iulie, august şi septembrie

Centrul de Formare Profesională din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa-Năsăud îşi propune să organizeze, în lunile iulie, august şi septembrie, mai multe programe de formare profesională.

Astfel, la Bistriţa vor fi organizate cursuri de bucătar, îngrijitoare bătrâni la domiciliu, frizer, manichiurist – pedichiurist, specialist SSM și manager proiect. De asemenea, la Năsăud vor avea loc cursuri de asistent personal profesionist, competenţe digitale de utilizare a tehnologiei informaţiei ca instrument de învăţare şi cunoaştere, iar la Beclean va fi organizat un curs de cameristă.

Totodată, Centrul de Formare Profesională face înscrieri pentru a derula un curs de calificare în meseria de maseur, cod COR 325501.

Cursul se adresează persoanelor absolvente de învăţământ liceal, cu diplomă de bacalaureat, şi are cuprinsă în programă 1.080 de ore de pregătire, din care pentru teorie sunt alocate 360 de ore, iar pentru practică 720 de ore. Cursul va dura 20 de săptămâni.

Dintre competenţele obţinute în urma absolvirii acestui curs, amintim: etică și standarde profesionale specifice masajului, asigurarea condițiilor igienico-sanitare în activitatea de masaj, organizarea activității maseurului, aplicarea masajului de întreținere și relaxare, aplicarea masajului reflexogen, aplicarea masajului terapeutic, aplicarea drenajului limfatic, aplicarea masajului anticelulitic, aplicarea masajului profund al țesuturilor, stabilirea tehnicilor și tipurilor de masaj, dezvoltarea și îmbunătățirea continuă a activității profesionale.

Programele de formare profesională sunt gratuite pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă (şomeri indemnizaţi şi neindemnizaţi).

Toate persoanele interesate să urmeze aceste programe de formare profesională, sunt invitate să se înscrie la sediul Centrului de Formare Profesională din Bistriţa, strada Lalelelor, nr. 3A, telefon 0263 – 236296, interior 216.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *