Lui tanti Gicu: „înapoi, satano!” Ce replici să le dați habarniștilor care spun că: sunt alte priorități, să fim toleranți cu ei, este pierdere de vreme, pierdere de bani!

Când eram în școala generală mergeam cu colegii la o librărie din oraș unde lucra tanti Gicu… un tip homosexual de care râdeam când ne servea, pentru că vorbea pițigăiat și se purta caraghios, ca o femeie! Cred că s-a prins până la urmă și s-a dat la fund.. adică a dispărut din peisajul public. O vreme! L-am văzut zilele astea mergând legănat pe centru, cu degetul mic la orizontală și cu nasul pe sus… Acuma parcă ar râde el de noi, că s-ar putea să-l dăm la ziar că l-a măritat primarul sau că ar fi șanse să mergem pe la temniță vreo câteva zile, acuzați de homofobie! Lumea de pe urmă, cum ar zice bătrânii!

Homosexualii NU au treabă cu familia tradițională, dar de fapt cer căsătoria. NU că le-ar păsa de treaba asta, deoarece în țările unde au acest drept doar 2% din cupluri aleg să se căsătorească iar bioeticianul Virgiliu Gheorghe demonstrează asta. Homosexualii vor să pună semnul egal între normal și a-normal! Etimologic, în limba greacă, cuvântul familie înseamnă „casa neamului” oikogeneia (οικογένεια) de-aia vor să lovească în temelie, folosind metode studiate și campanii de imagine puternic finanțate.

Să facem un referendum pentru normalitate e un lucru super inutil. Ar trebui din start să NU se facă niciun referendum și parlamentarii care au fost aleși să facă legi pentru popor și au jurat să propășească neamul românesc…. să voteze normalitatea ca să fie treaba oblă: familia-i sfântă iar adevărul NU se negociază! Căci unde sunt mai multe adevăruri NU-i niciun adevăr!

Aleșii din Parlament au sfori la spate și NU au vână suficientă iar Statul a-ncăput pe mâna unor slăbănogi! Acum, poporul s-a implicat pentru normalitate  și ca dovadă stau cele 3 milioane de semnături și orice sondaj de opinie!

În chestiune e amestecată Biserica… deși problema ar trebui să fie în primul rând a laicilor… pentru că e vizată societatea ruptă de Biserică, care se auto-păstorește spre hău!

Cei care dau replici de genu: „e treaba lor ce fac în dormitor, să NU-i judecăm, sunt și ei oameni, au dreptul să se iubească, așa e și-n Occident, avem alte priorități, sunt bani cheltuiți aiurea, avem atâtea altele de făcut” sunt habarniști. În realitate, lucrurile sunt mult mai perfide: Acceptarea căsătoriilor homosexuale ar reprezenta o lovitură teribilă la temelia neamului, la familia în esența ei. Dar mai periculos: la conștiința și sufletele copiilor, care ar putea fi aruncați într-un sistem de educație (șubrezit în mod intenționat) ce-i va perverti de mici, promovând anormalul ca fiind normal.

O serie de teme FALSE sunt aruncate în spațiul public și îngurgitate de unii formatori de opinie! Sunt mesaje atent-studiate, de specialiști pe comunicare, concepute cu scopul de a masca pericolul! Mesajele se adresează liber-cugetătorilor și celor orbiți de mintea prea-puțină… Vai și-amar de ei dacă NU-și dau seama care-i manipularea și ce viitor li se așterne! Lor și copiilor!

Cum au obținut homosexualii drepturi pas-cu-pas! Proiectul LOR!

Lucrurile periculoase sunt subtile și așa e și în cazul căsătoriilor dintre homosexuali. E un prim pas. Dacă luăm ca reper țările care i-au acceptat din start, putem observa că urmează să ceară drepturi egale, să înfieze copii, să aibă mame surogat care să le dea naștere pruncilor și toate tâmpeniile pe care le debitează o minte bolnavă. Homosexualii vor dori locuri speciale în școli, în universități, locuri de muncă speciale, să arboreze drapelul curcubeu pe instituții și cam toate drepturile celorlalte minorități. Asta au obținut în Canada și fenomenul se extinde!

NU am înțeles de ce e asta privită ca normalitate și ca europenism. Europa și progresul NU au nicio treabă cu promovarea drepturilor LGBT și nici cu mitingurile grețoase cu dezaxați care spun că asta-i libertatea! Să facă ce au ei chef la ei acasă sau la mama lor acasă! Să NU înfieze copii, ci să trăiască așa cum au ei chef, după propria dorință și după propriile plăceri!

Ni se-mbie o Europă făr’ de minte! 

În numele modernității ni se aduc argumente europene și fel de fel de convenții și directive. În spatele lor se ascund mari urâciuni, cum ar fi:

Egalitatea de gen! Deși pare incredibil susținătorii LGBT cer ca în grădinițele de Stat din Occident, copiilor să NU li se inducă faptul că sunt băieți sau fete… ci să fie lăsați să-și determine singuri sexul, fără a fi influențați de părinți! Pe principiul trans-gender…. Este un concept care se implementează în țările civilizate, cică, din Europa! Vă dați seama cam ce- i în capul ăstora!

Pedofilie – În Italia, Germania, Austria, Portugalia,14 ani e vârsta consimțământului sexual pentru fete! Și sunt presiuni enorme ca vârsta să fie scăzută, prin lege, ca unii să se poată deprava cu copii pe care eventual să-i înfieze sau să-i corupă prin parcuri! Că așa au ei chef!

Înfierea copiilor de către homosexuali: un pas ce va urma în numele egalității de drepturi! Cine NU crede, poate urmări evoluția mișcării LGBT în Europa! 

Despre legalizarea drogurilor NU are rost să mai vorbim… se-ntâmplă tot în societățile civilizate… unde tinerii se otrăvesc de bună-voie și alții fac miliarde de dolari. Vă dați seama cam la ce se raportează cei care cer drepturi! Și cam la ce pericole este expusă societatea? Pe aceleași concepte: libertate, toleranță, modernism!

De-aceea desființarea familiei tradiționale e un atentat la sănătatea acestui neam!

Dacă le spui de creștinism, de Sodoma și Gomora din start ești un intolerant, NU-ți iubești aproapele. Ba din contră: de dragul pruncilor nevinovați e datorie să stăm pază la inepțiile unor ONG-uri finanțate din afară.. care-și bagă nasul în educație și învață cum să accepți și să tolerezi orice aberație.

În lumea civilizată, homosexualii sunt acceptați! Și în România sunt acceptați, doar că inepțiile lor NU sunt acceptate! Pot să stea împreună, să meargă în excursii… să facă ce au chef ! Au dreptul la convenții civile… dar NU au dreptul să se căsătorească! Nu-i urăște nimeni… iar dacă n-ar fi agresivi, nici N-ar fi băgați în seamă, iar unii știu că de fapt sunt luați la mișto și arătați cu degetul!
Cei tupeiști vor să impună propriul mod de viață, în numele iubirii, cică! Nu au nicio treabă cu iubirea, cu modernismul…. ci ei vor un sens mai larg al familiei care să includă homosexualii!

Pare incredibil dar s-a ajuns ca normalul să fie privit ca retrograd, învechit, intolerant.

La referendum majoritatea va decide și-atunci toate minoritățile depravate să-și vadă de lungul nasului: să se iubească de mama focului la ei acasă, până NU mai pot. Dar în societate, în educație, să se abțină de la acte de depravare în public. Ei n-au dreptul să intoxice școlile cu ideile lor depravate, promovând, chipurile, educația sexuală!

Iar o minoritate sexuală NU poate ridica la rang de concept ideile ei. Și asta împotriva voinței poporului! Ar însemna ca acea minoritate să fie anti-democratică! În fond, dictaturile au aparținut minorităților care și-au impus voința prin ideologii și propagandă. Evident că aparatul de propagandă a lansat o serie de teme false, care NU au nicio legătură cu subiectul! Că avem altceva mai bun de făcut, că problemele vor persista și în continuare orfelinatele vor fi pline, că în continuare femeile vor fi violate și bătute… și multe altele. Sunt tehnici folosite în comunicare… sofisme ieftine!

E la fel și cu PSD-iștii și ceilalți care s-au amestecat pe parcurs în subiect, după ce au făcut sondaje și au decis să câștige capital! Referendumul NU-i anti-iubire, nici anti-Dragnea: e anti-haos!

Dezbaterile televizate, victimizarea homosexualilor, politizarea au învrăjbit societatea între conservatori și progresiști! Despre războiul nevăzut și pericolele ce pândesc… puțini au discernământ să înțeleagă!

E un proces bine-pregătit de hiper-sexualizare a societății și de-aia se lovește-n casa neamului, cum e definită familia… printre ultimele bastioane care-au rămas de distrus, cu efecte inimaginabile dacă ar cădea în ghearele lor.

Aș termina cu o replică de-a râsu-plânsu’ în fața unor propagandiști perverși: Băi, tanti Gicu, înapoi, satano!

error: Content is protected !!