Ce tarife se achită la NOUA Sală Polivalentă de 2.500 de locuri! Cel mai ieftin bilet: 5 lei/zi. Chirie pe organizări concerte: 40.000 de lei/zi!

Consiliul Județean a stabilit tarifele pentru NOUA Sală Polivalentă din Unirea. Sumele se constituie ca venituri proprii ale Clubului Sportiv „GLORIA 2018‟ Bistrița-Năsăud.

Sala Polivalentă va asigura desfășurarea de competiții sportive de nivel național și internațional pentru următoarele sporturi: handbal, volei, baschet și tenis. Complexul sportiv va deservi activitatea sportivă și competițională la nivel profesionist, precum și activități socio-culturale și de agrement pentru publicul larg.

În cadrul Complexului Sportiv funcționează o Sală Polivalentă cu o capacitate de minim 2.675 de locuri, cu anexe sportive și tehnice aferente, cu dotări complementare de alimentație publică, spații comerciale închiriabile, locuri de parcare, în condițiile unei utilizări flexibile, cu respectarea normelor în domeniu care permit omologarea sălii la standarde naționale și internaționale și organizarea unei mari varietăți de competiții sportive, concerte și alte activităti.

Veniturile clubului provin din: donaţii şi sponsorizări, închirierea unor spaţii, baze şi materiale sportive, organizarea de manifestări culturale şi sportive, reclamă şi publicitate, realizarea de studii şi proiecte în domeniul sportiv, valorificarea unor produse din activităţi proprii, prestarea de servicii, din încasări de la Federația Română de Handbal a unor sume reprezentând drepturi de difuzare meciuri și alte activități specifice domeniului de activitate.

Ce tarife se plătesc la NOUA Sală Polivalentă!

  • Abonament sezon competițional handbal – Peluză – 50 lei/persoană.
  • Abonament sezon competițional handbal – Tribună VIP – Sectoarele 2B, 3B, 4B, 5B, 6B – 1.000 lei/loc/persoană.
  • Taxă închiriere Sală Polivalentă pentru concerte, festivaluri 40.000 lei/ eveniment/24 h.
  • Taxă închiriere sală joc – 300 lei/oră Taxă închiriere sală antrenamente 200 lei/oră.
  • Taxă amplasare autoturism în incinta Complexului Sportiv, în scop publicitar – 2.000 lei/lună.

taxe sala polivalenta bistrita

Scutiri și reduceri

Beneficiază de acces gratuit la toate jocurile următoarele categorii de persoane: – persoanele cu dizabilități; – copiii proveniți din sistemul de protecție socială. Studenții, elevii și pensionarii beneficiază de reducere la toate jocurile.

Cam 80% din Sala Polivalentă e GATA! Anul acesta ar putea fi inaugurată!

Noua sală polivalentă este construită pe un teren de aproximativ trei hectare, are peste 2.600 de locuri şi o suprafaţă construită de 7.350 metri pătraţi şi, pe lângă terenul de joc şi vestiare, beneficiază de un centru de cazare cu 30 de camere, zonă de recuperare, zonă de prim-ajutor, sală de conferinţe, zonă pentru mass-media, restaurant cu terasă la etaj şi o cafenea la parter.

În afara sălii au fost construite trei terenuri de sport, o pistă de atletism, la care se vor adăuga parcarea, aleile pietonale şi spaţiul verde.

Noua sală polivalentă din municipiul Bistriţa, care se construieşte în cartierul Unirea în baza unui proiect iniţiat de Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud şi finanţat prin Compania Naţională de Investiţii.

FRASINUL a luat tot , pe Sala Polivalentă: 3 milioane de euro pe canalizare pluvială + 19 MILIOANE de euro pe construcția clădirii!

Compania FRASINUL realizează lucrările la Sala Polivalentă (lucrări în valoare de 19 milioane de euro, finanțate din bani guvernamentali). Un contract ulterior, pe canalizare pluvială a fost câștigat de aceeași companie, cu 3 MILIOANE de euro. 

error: Content is protected !!