Cea de-a zecea ediţie a Expo Bistrița Mariage Fest îşi deschide, vineri, porţile pentru vizitatori

Cea de-a zecea ediţie a Expo Bistrița Mariage Fest, una dintre manifestările expoziţionale de referinţă din Transilvania în domeniul organizării de evenimente festive, îşi deschide, vineri, porţile pentru vizitatori.

Ediția de anul acesta se desfășoară la Hotel Metropolis, timp de trei zile, în perioada 2 – 4 februarie, și aduce în faţa publicului cele mai bune oferte de: rochii de mireasă, costume de mire, ţinute de gală, verighete şi bijuterii, torturi şi prăjituri, decoraţiuni, aranjamente florale, buchete de mireasă, accesorii pentru evenimente, invitaţii de nuntă, carduri de masă, mărturii, servicii foto-video, cocktail-bar, servicii cosmetice, programe muzicale şi lecţii de dans, pachete de călătorie pentru luna de miere şi multe alte surprize.

Peste 30 de participanţi din judeţele Bistriţa-Năsăud, Cluj, Mureş, Maramureş şi Suceava iau parte la evenimentul expozițional și sunt pregătiți să prezinte vizitatorilor trendurile anului 2024.

Deschiderea oficială a manifestării va avea loc vineri, la ora 12:00.

Expoziția va putea fi vizitată după următorul program: vineri, 2 februarie: 12:00 -19:00, sâmbătă, 3 februarie: 10:00 -19:00 și duminică, 4 februarie: 10:00 -17:00.

Intrarea este LIBERĂ pe toată durata expoziţiei.

Evenimentul este organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Bistriţa-Năsăud, instituție care a pregătit o serie de surprize pentru vizitatori, inclusiv o tombolă cu premii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!