Cel mai mare angajator din județul Bistrița-Năsăud caută persoane dispuse să muncească. Ce posturi sunt disponibile?

”Ai studii medii, ești adept al muncii în echipă, ai cunoștinte medii de calculator, abilități de comunicare, disponibilitatea de a lucra în 3 schimburi și esti în căutarea unui loc de muncă? Alătură-te echipei LEONI” așa sună anunțul de angajare al celui mai mare angajator din județul Bistrița-Năsăud, compania Leoni, care caută în continuare persoane dispuse să muncească.

”Pe lângă faptul că oferim salariaţilor noştri diferite training-uri de formare profesională pentru toate poziţiile din cadrul companiei, cum ar fi soft skills şi cursuri de limbi străine, ne asigurăm că există un echilibru între viaţa profesională şi cea personală. Angajaţii noştri beneficiază de activităţi recreative precum : fotbal sau alte sporturi, team building-uri și evenimente, cum ar fi petreceri de Crăciun şi Ziua Porţilor Deschise. Este important să căutăm talentul prin diferite metode, cum ar fi târgurile locale de joburi, în parteneriat cu forțele de muncă pentru şomeri şi, de asemenea, în şcoli și universităţi. Elevii şi studenţii pot ajunge să afle mai multe informaţii despre LEONI în timpul prezentărilor companiei noastre în universităţi, în timpul vizitelor organizate în cadrul fabricii, pe perioada programelor de practică oferite de către compania noastră, dar prin colaborările reuşite cu anumite instituţii” mai spun reprezentanții Leoni.

Compania anunță că în prezent se caută operatori confecționare cablaje auto, iar cei interesați sunt așteptați, în fiecare zi de luni până vineri, începând cu ora 8:00, să participe la sesiunea de selecție, la sediul firmei din Bistrița, strada Drumul Tărpiului, nr.24.

Informații suplimentare puteți obține la nr. de telefon 0263-201.128, 0263-201201, 0263-201.479 sau pe www.leoni.ro.

În prezent, în Bistrița, compania Leoni activează de 15 ani și are două unități de producție, în ambele fabrici fiind investite peste 130 de milioane de euro. Peste 7.600 de persoane lucrează la Leoni Bistrița.

error: Content is protected !!