Cele mai de succes companii bistrițene vor fi premiate la Topul Firmelor 2017, pe 19 octombrie

Dezvoltarea comunităţii de afaceri din judeţul Bistriţa-Năsăud a fost şi este preocuparea principală a Camerei de Comerţ şi Industrie, organizaţie care, începând cu anul 1990 acţionează în sprijinul companiilor, înţelegând şi încurajând aspiraţiile acestora.

Parcursul spre dezvoltarea durabilă nu a fost şi, desigur, nu este uşor, el necesită viziune, dedicaţie, cunoştinţe şi curaj, elemente care se regăsesc, pe deplin, la foarte multe companii locale care ocupă, şi în acest an unul din locurile premiate în cadrul evenimentului ”Topul firmelor 2017”, care va avea loc pe data de 19 octombrie, la Hotel Metropolis din Bistrița.

Încurajarea mediului economic spre dezvoltarea sustenabila este una dintre priorităţile noastre şi, de aceea, începând cu anul 1993 organizăm anual „Topul Firmelor”, clasamentul companiilor în funcţie de rezultatele obţinute în anul anterior şi evenimentul de evidenţiere publică a acestor companii. Anul 2017 marchează 27 de ani de existenţă a Camerei de Comerţ şi Industrie Bistriţa-Năsăud – ani de eforturi susţinute pentru a contribui activ la dezvoltarea durabilă a economiei locale şi pentru a promova un mediu economic flexibil, creativ şi inovativ precizează organizatorii.

Sunt promovate companiile Top 3 din fiecare domeniu de activitate – „firme de top”, care susţin dezvoltarea judeţului şi creşterea bunăstării comunităţilor în care sunt localizate.

Metodologia de realizare a clasamentului Topul Firmelor este unitară la nivel național și are la bază date furnizate de către operatorii economici. Criteriile utilizate la realizarea clasamentului sunt: cifra de afaceri, profitul, rata profitului, eficiența utilizării resurselor umane, eficiența utilizării capitalului angajat, ele fiind calculate automat în baza datelor de bilanț.  Ca în fiecare an, clasamentul se realizează pe șase domenii mari de activitate: Industrie; Cercetare – Dezvoltare și High Tech; Agricultură, Silvicultură și Pescuit; Construcții; Servicii; Comeț și Turism.

error: Content is protected !!