Bărbat cercetat pentru distrugere prin incendiere, reținut pentru 24 de ore

Un bărbat de 49 de ani din Dumitra a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, el fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere prin incendiere.

În fapt, în seara de 18 septembrie, un bărbat din Sângeorz-Băi a sesizat Poliția despre faptul că la o anexă gospodărească aflată în imediata apropiere a locuinței sale s-a produs un incendiu. Incendiul a fost stins de pompieri și voluntari, nefiind înregistrate victime. În urma verificărilor și investigațiilor efectuate după producerea acestuia, polițiștii au constatat faptul că focul ar fi fost pus intenționat, bănuit de comiterea faptei fiind bărbatul de 49 de ani care locuia fără forme legale în orașul Sângeorz-Băi”, precizează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

La data de 19 septembrie, polițiștii din Sângeorz-Băi au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a bărbatui de 49 de ani. În prezent, acesta se află în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Bistrița-Năsăud, urmând să fie prezentat instanței, cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările în acest caz sunt continuate de polițiștii din cadrul Poliției orașului Sângeorz-Băi, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere prin incendiere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!