Cetățenii care locuiesc la case vor primi calendare cu programul de colectare a deșeurilor

Pentru o mai bună informare a cetățenilor cu privire la programul de colectare a deșeurilor din județul Bistrița-Năsăud, ADI Deșeuri și operatorul de salubritate Supercom SA au tipărit calendare care vor fi distribuite cetățenilor care locuiesc în zonele de case.

Calendarele conțin programul de colectare pe fracții separate de la poarta casei pentru toate unitățile administrativ-teritoriale din județul nostru. Acestea sunt foarte ușor de folosit și cuprind programul de colectare a deșeurilor reciclabile până la finalul anului 2022. Aceste calendare vor fi distribuite către cetățeni prin intermediul primăriilor din județ, pentru a fi siguri că ajung la fiecare cetățean. Dacă în perioada următoare nu ați primit un astfel de calendar, puteți merge direct la primăria de care aparțineți pentru a solicita un astfel de calendar și pentru a vă informa cu privire la programul de colectare din localitatea dumneavoastră”, a precizat directorul ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud, Cristian Niculae.

Pe această cale, ADI Deșeuri solicită primăriilor din județ să se implice activ în distribuirea către populație a acestor materiale informative atât de importante și necesare pentru buna gestionare a deșeurilor.

În cele patru orașe ale județului – Bistrița, Beclean, Năsăud și Sângeorz-Bai – distribuirea calendarelor va fi efectuată de operatorul de salubritate Supercom S.A.

Calendarul de colectare a deșeurilor poate fi consultat și pe site-ul ADI Deșeuri Bistrița-Năsăudwww.adideseuribn.ro sau la telefon 0263.944 – Dispecerat Supercom.

”Prin măsura colectării de la poarta casei a deșeurilor pe 4 fracții distincte, dorim să creștem procentul de valorificare a deșeurilor reciclabile din județul nostru, iar banii obținuți din valorificarea acestora să se întoarcă în fiecare comunitate din județul nostru”, a adăugat directorul ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud.