Chef în blocurile sociale din Viișoara, întrerupt de Poliția Locală

Un chef organizat la sfârșitul săptămânii trecute într-un apartament situat în blocurile sociale din Viișoara a fost întrerupt de Poliția Locală Bistrița, care a fost solicitată să intervină în zonă de către vecinii deranjați de gălăgie.

Polițiștii locali cu atribuții pe linie de ordine publică s-au deplasat la fața locului și au oprit petrecerea, aplicând nu mai puțin de patru amenzi, valoarea totală a acestora fiind de 3.200 de lei.

În plus, tot la sfârșitul săptămânii trecute, cu amendă pentru tulburarea liniștii publice prin folosirea aparaturii audio-video la intensitate maximă s-au ales și administratorii a două localuri publice din centrul municipiului Bistrița, în acest caz fiind aplicate sancțiuni în sumă de 2.400 lei.

Astfel, valoarea totală a amenzilor aplicate gălăgioșilor de weekend s-a ridicat la suma de 5.600 lei.

Poliția Locală Bistrița avertizează că legislația în vigoare permite aplicarea de sancțiuni pentru tulburarea liniștii publice și că amenzile pornesc de la 200 de lei şi ajung până la 1.500 de lei.

Astfel, Poliția Locală recomandă locuitorilor orașului să sesizeze ori de câte ori constată situații de acest fel în municipiu sau în localitățile componente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!