Cel mai tare party de Crăciun azi-și-mâine la Casa Sindicatelor! Vezi ce declară artiștii care pun Bistrița pe hartă!

Povestea din spatele evenimentului Where my HO`s at? Christmas Party se conturează în jurul bistrițenilor. „Where my HO’s at? Christmas Party” este evenimentul care va avea loc în zilele de 25 și 26 decembrie, cuprinzând două seri de petrecere, Techno Night și Rock Night, și urmărește evidențierea talentelor bistrițenilor, atât pe plan muzical, cât și pe alte ramuri de dezvoltare artistică.

O mișcare cu și despre bistrițeni

Povestea care stă în spatele „Where my HO’s at?” are sufletul și pasiunea bistrițenilor pentru muzică și artă în toate formele ei. Bistrița este un oraș cu oameni talentați, oameni pasionați, oameni care muncesc pentru idealurile lor zi de zi. Oameni care au ajuns departe și oameni care au potențialul să o facă. Pe acești tineri, copii ai Bistriței, Viena Social Events și-a propus să îi aducă împreună în locul cel mai drag, acolo unde sunt toate legăturile și prieteniile lor. Acasă.

 

c1

 

A avut un răspuns mai mult decât favorabil din partea artiștilor bistrițeni, care s-au arătat încântați să se alăture conceptului din cadrul petrecerii „Where my HO’s at” pentru a se susține și promova reciproc. Așadar, atât în line-up-ul de pe parcursul a celor două seri, cât și în colectivul de parteneri, se găsesc artiști de pe meleagurile bistrițene.

În prima seară, vor veni în fața bistrițenilor Alex Rise, Cosmin Horațiu, Horatius și Malice. Un line-up format din artiști care promit să încânte publicul cu ritmuri energice, combinând diferite stiluri care se armonizează.

Alex Rise spune: „Eu mă bucur de fiecare dată când sunt invitat pe „meleagurile” voastre, aveți un public destul de „dezghețat”, deschis curentului techno. Va fi un eveniment care cu siguranță va rămâne în inimile bistrițenilor.”

Cosmin Horațiu se declară încântat de faptul că își va putea petrece sărbătorile în familie, familia cuprinzându-i totodată și pe prietenii lui, și nu își neglijează în același timp nici munca. „Mă bucur că pot fi acasă alături de ei, e Crăciunul! Putem petrece împreună, am timp și de familie, iar da, distracția alături de prieteni în timpul în care îmi fac și meseria este probabil cea mai bună parte pe care o oferă petrecerea. Pentru mine.”, spune Cosmin Horațiu.

Grimus ROCKS. Trupa urcă pe scena de la Casa de Cultură a Sindicatelor, în data de 26 decembrie!

 e3A doua seară, ROCK NIGHT, îi are în fruntea listei pe GRIMUS, o trupă formată aproape în totalitate din bistrițeni. Grimus este una dintre cele mai îndrăgite trupe de rock alternativ din România.

“ Fiii rătăcitori ai Bistriței din formația Grimus, care sunt și fondatorii acestei trupe, apreciază inițiativa organizatorilor de a-iadunapebistrițeniacasă de sărbători, dartrebuiesărecunoaștemcănoi cu adevăratacasă ne simțimpescenă. Din acest motiv, independent de voința noastră, avem adesea senzația că suntem de peste tot și de niciunde în același timp, aceasta fiind probabil senzația firească a oricărui călător-căutător de sens.”, spun cei de la Grimus cu privire la susținerea acestui concert in orașul lor natal.

“Ceea ce ne bucură însă mai mult este susținerea reciprocă a unor localnici din domenii diferite, care sunt mândri de orașul din care provin. Este de apreciat inițiativa voastră, deoarece faceți posibilă această reuniune într-un oraș din care și-au luat mereu zborul oameni interesanți și cu potențial creativ”, mai declară membrii trupei Grimus referitor la proiectul Where my HO’s at? Christmas Party.

Grimus înseamnă : Bogdan Mezofi – voce, Valentin Rauca – chitară, voce, Cristian Csapo-Martinescu – chitară, Kiss Lehel – clape, Titus Vădan – bass, Turi Gabor – tobe. Trupa a luat naștere în 2005, iar în anul 2006 piesa lor de debut, Solitude, devine piesa anului la City FM.

Pe parcusul anilor ce urmează, evoluează constant și se găsesc pe locul 1, atât în clasamentele radiourilor, cu diferite piese, cât și ca loc câștigător și în finale de concurs. (Global Battle of the Bands și finala de la Londra, piesa „Umbre” – piesa anului 2010 la City FM, piesa Started devine coloana sonoră a spotului de promovare Tuborg timp de un an de zile, tot în anul 2010) și multe altele. În premieră pentru o trupă din România, Grimus au fost invitați la 4 festivaluri majore europene : Rock For People din Cehia, Exit Festival din Serbia, Sziget Festival din Ungaria și B’estfest Summercamp din România.

De-a lungul timpului au împărțit scenă cu Red Hoț Chili Peppers, Moby, Motorhead, Kasabian, Prodigy, Eros Ramazzotti, Garbage, Placebo, Roxette, Hurts, Deep Purple dar și cu Sir Salman Rushdie, cel “care le-a dat nume”. De aici în colo, pe Grimus nu îi mai oprește nimic. Participă la numeroase festivaluri de renume, în India, Olanda, Italia, Austria etc.. 2016 se prin marchează lansarea unui nou single, concertarea în deschiderea legendarilor Queen, la București și Sofia și pe scenă principală Electric Castle.

Du-te la SHOW-ul cu… „Sateliții”! 

SATELLITES este o trupă clujeano-bistrițeană, iar artiștii trupei s-au arătat încântați de ideea de a veni în orașul nostru pentru a concerta în fața bistrițenilor.

c5

 

„”Where my Ho’s at” aduce un line-up foarte ok și potrivit pentru contextul perioadei. În fiecare an de Crăciun ies niște party-uri foarte mișto. Tocmai pentru că majoritatea bistrițenilor, plecați, se întorc acasă și se refac niște conexiuni vechi, în locul unde am crescut și unde ne întâlnim cu prietenii cu care am crecut și avem „bagaje””, spune Cosmin Hosz, membru al trupei Satellites.

„Pentru mine un concert acasă e cel mai încarcat de emoție și poate o oarecare presiune constructivă, tocmai pentru ești in fața prietenilor și a celor apropiați. Sper să ne vedem și revedem cu cât mai multă lume, cunoscută și nu numai”, mai spune Cosmin, partea bistrițeană a trupei Satellites.

 

c4Duo-ul pornește, sub formă de proiect, în primavara 2012 și își propune o abordare „out of the box” atât a sound-ului, cât și a aranjamentului în scenă. O chitară și un set de tobe aduc un pop zgomotos încărcat de energie și puternice influențe electronice. Prin aceeași abordare diferită, prinde formă și primul efort live al Duo-ului – un concert spontan susținut într-un loc public, unde se naște primul „flash-mob” și primul contact cu publicul.

Prezentarea „oficială” a trupei, are loc pe 14 mai, odată cu lansarea materialului de debut „Bastion”. Acesta aduce prezența la festivale importante în urmatoarea perioadă, atât din țară, cât și din străinătate, precum: Electric Castle, Peninsula, Untold, WAVES Vienna, Sziget Festival etc., dar și alte concerte pe scenele din Romania.
Cel mai recent material, „INHALE”, se lansează pe 12 noviembrie 2016 și însumează sound-ul clasic al duo-ului, precum și o cascadă de noi unde sonice care deschid auzul spre direcția de viitor a proiectului. INHALE debutează cu două extrase de single, acompaniate de videoclipuri oficiale: „Make a Move” și „Ghosts”.-

 

Poliglot și Slowso MIXEAZĂ pe 26 decembrie!

Printre tinerii care creează diferite produse homemade sau se întreprind cu îndeletniciri din zona artelor și care fac parte din colectivul de parteneri, se numără: Wawa Fresh Cosmetics, AnonBrand, Buhuhoo, Na!, Local Support, Bodo’92, Blo., Kollective, Bistritz Bike Shop, Urban Bistrița, APHIA Cosmetics, ShutGun, Flovv, HeartMade.

poliglot

slowso

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Pot să recunosc că sunt destul de impresionat de inițiativaViena Social Events. Mi se pare că ideile aduse și aplicate de și pentru tinerii bistrițeni sunt dezvoltate perfect. Îmi place în special ideea de colectiv artistic și felul în care acest grup înglobează diferite ramuri de exprimare artistică. Vă aștept să participați la diferitele evenimente ale Viena Social. Și ne vedem la party-ul de Crăciun, „Where my HO’s at?””,spune Bodașcă Vlad Octavian, Bodo’92.

“Ne-am bucurat foarte mult că se organizează acest gen de event pentru tineretul de la noi, cu artiști de la noi, mai ales că pe acest target de vârstă nu se țin foarte multe concerte de asemenea anvergură. Și să reușești să aduci Grimus e mare lucru. Grimus rocks! Felicitări organizatorilor pentru inițiativă!”,declară Irina șiOana, fetele din spatele “Na!”.

“Oamenii cu inițiativă, creativi și harnici, evoluează cel mai bine împreună. Într-un grup se pot susține reciproc și astfel impactul lor va fi mai puternic. Asupra vieții personale a fiecăruia și asupra societății”,mai spune Cătălin Buhuțan, Buhuhoo!,referitor la proiectul de susținere a tinerilor artiști bistrițeni din cadrul evenimentului.

Biletele se găsesc la Viena Bistro Cafe de pe pietonalul Liviu Rebreanu, nr. 6.  Prețul unui bilet este de 25 de lei, pentru prima seară, respectiv 35 de lei, pentru cea de a doua. Până în data de 24 decembrie la ora 16:00, persoanele care doresc să participe la ambele seri, pot achiziționa biletele cu o reducere de 10 lei, având astfel prețul de 50 de lei.

i9

15578645_1728355184147918_3190920988720806451_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mai multe detalii despre desfășurarea evenimentului, aici: https://www.facebook.com/events/1865869516993140/

 

 

 

error: Content is protected !!