Cinemobilul ajunge din nou la Bistrița. Pe 20 iunie, în parcarea magazinului Kaufland 1, proiecție de film în aer liber

Cinemobilul, cea mai accesibilă caravană de film din România, și-a început din nou drumurile prin ţară, oferind experienţa unui cinematograf în aer liber locuitorilor din regiuni diferite alte ţării.

Potrivit organizatorilor – Asociația Cinemobilul în parteneriat cu Kaufland România -, cea de-a zecea ediţie a Caravanei Cinemobilul va ajunge în circa 50 de orașe din țară, inclusiv Bistrița.

Tema centrală a caravanei din acest an este reciclarea și colectarea selectivă a deșeurilor și cum anume ne poate influența asta calitatea vieții”, spun organizatorii.

La Bistrița, Cinemobilul va ajunge pe 20 iunie, bistrițenii având ocazia să vizioneze una dintre cele mai îndrăgite animații din toate timpurile – „Wall-E”. ”Este anul 2700, iar Pământul este acoperit de gunoaie, ca urmare a secolelor de consumerism nesăbuit. Oamenii au plecat de pe Terra lăsând în urmă o armată de mici roboți a căror sarcină este să facă planeta iarăși locuibilă. În urma unei erori de programare, singurul robot activ este micul Wall-E. El se îndrăgostește de Eve, un robot trimis de oameni pentru a vedea cum evoluează operațiunile pe Terra. Wall-E are un singur vis, să-și afle un cămin în Univers. Filmul este considerat cea mai importantă capodoperă Pixar, recenziile criticilor aclamând atât conceptul unic al producției cât și subiectul emoționant abordat”, au mai precizat organizatorii.

 Proiecția filmului va avea loc în aer liber, joi, 20 iunie, de la ora 21:15, în parcarea magazinului Kaufland de pe Bulevardul Independenței.

Animația va fi dublată în limba română. Intrarea va fi liberă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!