Circa 450 de elevi și studenți, interesați să participe la Programul de Vară organizat de compania Leoni Bistrița

În perioada 17 mai – 8 iunie 2018, compania Leoni Wiring Systems Bistriţa a organizat înscrierile la Programul de Vară pentru Elevi și Studenți. Ținând cont de interesul crescut al tinerilor de a munci pe perioada verii, compania a crescut la câteva sute numărul de locuri dedicat acestui program.

”Prin Programul de Vară pentru Elevi și Studenți, compania își propune să contribuie la educarea și responsabilizarea noilor generații de profesioniști prin sesiuni de pregătire specifice industriei de componente auto, alături de specialiștii Leoni din zonele de producție: debitare, asamblare și pre-asamblare, testare și împachetare. Compania vine astfel în întâmpinarea tinerilor care doresc să învețe, să se dezvolte din punct de vedere personal și profesional și să acumuleze experiență în muncă. Totodată, programul este un instrument de motivare a angajaților, prin care li se oferă posibilitatea de a-și recomanda copiii sau rudele pentru un loc de muncă în cadrul companiei Leoni” spun reprezentanții Leoni Bistrița.

În urma comunicărilor interne, aproximativ 450 de elevi și studenți s-au înscris pentru a face parte din program. Înainte de a fi angajați, tinerii au trecut prin procesul normal de recrutare și selecție, inclusiv examenul medical obligatoriu. În final, au fost selecționați aproximativ 300 de elevi și studenți. Pe toată perioada programului, aceștia vor fi repartizați în secțiile de producție unde muncesc părinții sau rudele acestora.

Ca angajați cu drepturi depline ai companiei Leoni Wiring Systems Bistrița, pachetul financiar al elevilor si studenților va cuprinde salariu de bază, tichete de masă și transport gratuit.

La finalul programului de pregătire, tinerii vor primi adeverințe de vechime ce vor fi luate in considerare la calcularea vechimii în câmpul muncii.

Programul de Vară pentru Elevi și Studenți se va desfășura timp de 2 luni, pe perioada vacanței de vară.

Leoni este un furnizor global de produse, soluții și servicii de management al energiei și datelor în domeniul construcțiilor de autovehicule și alte industrii. Grupul de firme Leoni AG, listat la indexul german MDAX, are peste 87.000 de angajați în 31 de țări și a realizat în 2017 vânzări consolidate de 4,9 miliarde de euro. În România, Compania este prezentă cu fabrici în Bistrița, Arad și Pitești, fabrici-satelit în Luduș, Beiuș, Marghita și Bumbești-Jiu și este unul dintre cei mai mari angajatori la nivel național (peste 17.000 angajați la sfârșitul anului 2017).

error: Content is protected !!