Circulaţia feroviară este afectată de vremea nefavorabilă pe tronsonul Argestru – Ilva Mare, potrivit CFR

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că traficul feroviar se desfășoară cu dificultate pe tronsonul feroviar Argestru (județul Suceava) – Ilva Mare (județul Bistrița-Năsăud) din cauza vremii nefavorabile, fiind înregistrate întreruperi de alimentare cu energie electrică a liniei de contact, pe anumite intervale.

Personalul de specialitate al Regionalei CF Iași a remediat deranjamentele pe intervalele Argestru – Floreni și Grădinița – Ilva Mare, iar la ora actuală se intervine cu drezina pantograf între stațiile Floreni – Coșna, pentru înlocuirea firul de contact, rupt de rafalele de vânt. Menționăm faptul că, până la finalizarea intervențiilor desfășurate de personalul feroviar între stațiile Floreni – Coșna, trenurile IR 1832 (Cluj Napoca – Iași) și R 5704 (Ilva Mică – Suceava), care au staționat temporar și în Ilva Mare, 58 de minute, respectiv 35 de minute, vor fi oprite temporar, până la finalizarea lucrărilor și repunerea sub tensiune a liniei de contact și pe acest ultim interval, în Grădinița (IR 1832) și Silhoasa (R 5704). Termenul estimat pentru repunerea sub tensiune și redeschiderea traficului este de circa 50 minute”, se arată într-un comunicat al CFR.

Compania Naţională de Căi Ferate asigură călătorii că personalul feroviar al Regionalei CF Iași depune toate eforturile necesare pentru remedierea deranjamentului și reluarea circulației în condiții normale de trafic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!