Pieton lovit de autobuz pe DN 17C, la Dumitra

FOTO: Mesager24.ro

Un pieton a fost accidentat, joi, de un autobuz pe DN 17C, în localitatea Dumitra.

La fața locului au intervenit două echipaje SMURD – unul de prim ajutor și altul de terapie intensivă mobilă, care acordă primul ajutor persoanei rănite.

FOTO: Mesager24.ro

”Victima a fost găsită semiconștientă de echipajul de prim ajutor, a fost stabilizată și predată echipajului de terapie intensivă mobilă SMURD pentru a fi transportată la UPU SMURD Bistrița pentru continuarea îngrijirilor medicale. Victima prezenta un traumatism cranian și facial”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

Polițiștii efectuează cercetări în zonă pentru a stabili toate împrejurările în care s-a produs accidentul. Ca urmare a acestui accident, circulația pe DN 17C se desfășoară cu dificultate, polițiștii dirijând traficul.

ACTUALIZARE

La locul accidentului au intervenit polițiștii Compartimentului Rutier Năsăud. Aceștia au stabilit că autobuzul era condus de o șoferiță.

”Un autobuz condus de o femeie de 41 de ani, din Șanț, a surprins și accidentat un pieton de 76 de ani, din Dumitra, angajat în traversarea părții carosabile. În urma impactului, bărbatul a fost rănit și a necesitat acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Cei doi participanți la traficul rutier au fost testați alcoolscopic rezultatele fiind negative”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii rutieri în cadrul unui dosar penal.

FOTO: Mesager24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!