Club de robotică „pe sate! ” Diana Morar susține ideea scriitorului Gelu Vlașin

La inițiatova scriitorului Gelu Vlașin, copiii din Bichigiu vor avea un club de robotică! Practic, cei mici vor învăța chestiuni elementare de informatică. Dotarea centrului de robotică s-a realizat cu implicarea deputatului Diana Morar.

„Ziua Internațională a Copilului a venit cu o surpriză pentru comunitatea minunată din satul Bichigiu, comuna Telciu, Bistrița – Năsăud.

Cu sprijinul complicilor noștri de la Compania Națională Poșta Română, care au adus calculatoare micuții de aici vor avea acces la un club de robotică, unde vor putea învăța lucruri noi, pentru un viitor plin de oportunități. – a declarat Diana Morar.

Club de robotică „pe sate! ” Scriitorul Gelu Vlașin a venit cu ideea și coordonează activitatea!

„Ideea clubului de robotică a venit de la Gelu Vlașin și soția lui Cristina, oameni de nădejde din comunitatea noastră, mereu în căutare de idei pentru cei mici. Le mulțumesc pentru tot efortul neobosit și exemplul de implicare pe care ni-l dau în fiecare zi .

Mulțumiri speciale directorului Poștei Române Valentin Ștefan, și echipei sale, pentru deschidere și promptitudine. Au răspuns pe loc apelului nostru de a da o mână de ajutor și am reușit să avem calculatoarele dăruite chiar de 1 iunie.

E o mică bucurie, într-o lume presărată cu probleme mari. Și un mod de a sărbători ziua copilului cu gesturi care pot schimba destine

La mulți ani, dragi copii!” – a transmis deputatul Diana Morar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!