Clubul Lions Bistrița a sărbătorit 20 de ani de activitate!

Clubul Lions Bistrița a sărbătorit, sâmbătă, 20 de ani de activitate, prilej cu care în sala de ședințe a Primăriei Bistrița a avut loc o întrunire aniversară, la care au luat parte reprezentanți ai clubului și oficialități locale.

„Sunt onorată să fiu prezentă alături de o prietenă dragă sufletului meu, dna prof. univ.dr. Felicia Cornelia Macarie, la un eveniment de excepție: 20 de ani de Lions Club District 124 Bistrița.

La mulți ani, Leilor! Felicitări pentru tot ceea ce faceți pentru comunitatea noastră bistrițeană! ” – a transmis deputatul Diana Morar.

Primarul Ioan Turc și subprefectul Zăgrean, prezenți alături de Diana Morar!

Primarul municipiului Bistrița, Ioan Turc, și subprefectul Ioan Zăgrean au participat la evenimentul dedicat aniversării Clubului Lions Bistrița.

”Municipalitatea apreciază eforturile și implicarea unei organizații de elită în viața bistrițenilor, fie că vorbim de domeniul social, economic, cultural sau al sănătății și mediului. La mulți ani prolifici și altruiști, pentru binele comun al cetățenilor!”, a transmis primarul Ioan Turc.

@ioan.turc1

♬ sunet original – Ioan Turc

”Am avut privilegiul de a participa astăzi la sărbătorirea a 20 de ani de existență a Lions Club Bistrița, un eveniment care a fost la înălțimea așteptărilor! Fiecare activitate a fost gândită pentru a celebra valorile de bază ale clubului: solidaritate, serviciu și prietenie. Am fost impresionat de pasiunea și dedicarea membrilor care, de-a lungul a 20 de ani, au contribuit la crearea unei comunități atât de puternice și unite. Felicitări Lions Club Bistrița pentru două decenii de realizări incredibile!”, a transmis și subprefectul Ioan Zăgrean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *