Compania aeriană Air Malta asigură transport gratuit pentru repatrierea bistrițeanului Dan Udrea

Compania aeriană Air Malta urmează să asigure transportul gratuit pentru ca trupul neînsuflețit al lui Dan Udrea, bistrițeanul care a decedat în Malta, să fie repatriat, astfel încât familia să se poată ocupa de funeralii. Acest lucru a fost declarat de către președintele Air Malta, Charles Mangion, în cadrul unei emisiuni de la un post de televiziune din Malta.

Dan Udrea și-a pierdut viața într-un accident ciudat petrecut sâmbătă dimineața, când un copac s-a răsturnat peste vehiculul Nissan pe care îl conducea. Soția sa, Irina, care se afla în mașină cu bărbatul a fost și ea rănită.

Compania pentru care a lucrat Dan Udrea, colegii săi de muncă și chiar clienții, au adunat banii necesari pentru ca funeraliile lui Dan să fie ținute în țara sa natală.

Pe lângă fondurile strânse de comunitatea românească din Malta, personalul de la Departamentul de Urgență al spitalului Mater Dei a luat inițiativa ca trupul neînsuflețit al lui Dan Udrea să fie trimis în România pentru înmormântare. Directorul executiv al Mater Dei, Ivan Falzon, a declarat că cifra țintă a fost atinsă în mai puțin de 12 ore, iar donațiile vor continua să fie primite și, ulterior, transferate membrilor familiei sale” precizează jurnaliștii de la TVM .

Dan Udrea a fost descris de colegii săi ca fiind un prieten adevărat și un om pe care se putea baza compania.

Foto: www.tvm.com.mt