Compania ROMBAT, la târgul EQUIP AUTO 2017 din Paris

În perioada 17-21 octombrie, compania bistrițeană Rombat va participa la Târgul Internațional ”Equip Auto 2017”, care va avea loc în Franța, la Paris.

Acest eveniment este cel mai mare târg de piese auto și accesorii de anul acesta, Rombat fiind la a patra participare ca expozant.

 

 

 

 

 

 

 

EQUIP AUTO 2017 Paris este unul dintre târgurile cheie în domeniul auto, expoziția organizându-se o dată la doi ani

În cele 11 pavilioane vor fi prezenți peste o mie de expozanți din peste 32 de țări și sunt așteptați să viziteze expoziția peste 45.000 de vizitatori.

Potrivit specialiștilor, anul acesta se va acorda o atenție deosebită piețelor din Polonia, Algeria, Tunisia și Maroc. Totodată, la ediția din acest an organizatorii oferă și posibilitatea participării la forumuri și conferințe, în cadrul cărora se vor discuta aspecte legate de tendințele sectorului auto pentru următori doi ani, precum și noutățile pe piața vânzărilor second-hand.

ROMBAT este parte a grupului sud-african METAIR Investments Limited, al treilea producător de pe piața de baterii din Europa, Orientul Mijlociu și Africa.În prezent numărul total al angajaților depășește 700 de persoane. Rețeaua de service a companiei cuprinde de asemenea peste 100 de reprezentanțe în toată țara, iar rețeaua de distribuție cuprinde țări precum Franța , Italia, Germania, Croația, Rusia, Finlanda, Portugalia, Belgia, Bulgaria, Grecia, Ungaria, Ucraina și Republica Moldova. Compania are peste 37 de ani de activitate și își menține poziția de lider de piață.

error: Content is protected !!