Compania Rombat, la târgul EQUIP AUTO 2019 din Paris

 

 

În perioada 15-19 octombrie, compania Rombat participă la Târgul Internațional ”Equip Auto 2019”, care se desfășoară în Franța, la Paris.

Acest eveniment este cel mai mare târg european de piese auto și accesorii de anul acesta, Rombat fiind la a cincea participare ca expozant.

EQUIP AUTO Paris este unul dintre târgurile cheie în domeniul auto, expoziția organizându-se o dată la doi ani. La ediția din acest an vor participa peste o mie de expozanți din peste 40 de țări și sunt așteptați să viziteze expoziția peste 95.000 de vizitatori. Organizatorii oferă și posibilitatea participării la forumuri și conferințe, în cadrul cărora se vor discuta aspecte legate de tendințele sectorului auto pentru următori doi ani, precum și noutățile pe piața vânzărilor din domeniul auto.

Ediția precedentă a târgului, organizată în anul 2017, a însemnat pentru Rombat un real succes, standul fiind vizitat de reprezentanți ai peste 40 de firme din 22 de țări.

Compania bistrițeană Rombat este cel mai mare producător de baterii auto din România și are peste 700 de angajați. Rombat este parte a grupului sud-african METAIR Investments Limited, al treilea producător de pe piața de baterii din Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

error: Content is protected !!