Compania Rombat, premiată la Gala Premiilor pentru Excelență în Industria Auto

Compania Rombat a fost premiată în cadrul Galei Premiilor pentru Excelență în Industria Auto, eveniment care celebrează excelența în industria auto și realizările impresionante în acest domeniu și care a fost organizat de Automotive Today și The Diplomat. Producătorul de baterii a obținut Premiul pentru sustenabilitate.

Suntem extrem de onorați ca am fost nominalizați și desemnați câștigători ai Premiului pentru sustenabilitate în cadrul Galei 2023! Acesta nu este doar un premiu, este un simbol al realizărilor noastre colective, o dovadă a dăruirii și eforturilor depuse de întreaga echipa Rombat! Este o recunoaștere a angajamentului nostru față de inovație, calitate și căutarea permanentă a excelenței în industria auto. Sustenabilitatea este inserată în ADN-ul nostru! Suntem consecvenți în a respecta promisiunile făcute și în a implementa planurile strategice asumate. În 2023 am investit în creșterea eficienței energetice, reducerea amprentei de carbon prin implementarea unui sistem inteligent de monitorizare a resurselor, prin construcția unui parc fotovoltaic de 1MW la Copșa Mică, loc unde avem capacitatea noastră de reciclare și unde conceptul de economie circulară este dus la un nou nivel, dar și prin construcția unui parc fotovoltaic de 4,2 MW la Bistrița sau prin achiziționarea de linii de producție de ultimă generație. Într-o industrie care evoluează rapid, ne-am străduit să fim lideri cu tehnologii inovatoare, practici durabile și o abordare focusată pe client. În centrul tuturor acestor acțiuni se află echipa ROMBAT”, au transmis reprezentanții companiei.

În cadrul evenimentului, care a avut loc marți, la Hotel Crowne Plaza din București, CEO Rombat, Alin Ioanes, alături de lideri ai industriei automotive, au avut oportunitatea să evalueze impactul dinamicii pieței și al noilor tehnologii asupra capabilităților de producție și de aprovizionare. De asemenea, s-au purtat discuții și despre importanța parteneriatului dintre autorități și companii, despre cadrul legislativ și impactul modificărilor fiscale.

Rombat este singurul producător de baterii pentru industria automotive din România, fiind furnizor unic pentru fabricile de profil din țară. Compania aplică principiile de funcționare a economiei circulare, reușind anual să recicleze 24.000 de tone de baterii uzate, 98 la  sută din această cantitate fiind reintrodusă în ciclul de producție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!