Concert Andia și activități pentru toate vârstele, de Ziua Copilului, la Bistrița

Primăria Bistrița și Centrul Cultural Municipal ”George Coșbuc” vor organiza o serie de activități de 1 Iunie – Ziua Internațională a Copilului. Municipalitatea a pregătit momente speciale atât pentru cei mici, cât și pentru adolescenți.

Activitățile dedicate acestei zile se vor desfășura în mai multe zone din oraș.

Astfel, de la ora 10:00, în parcarea din fața Sălii Polivalente din Bistrița, copiii vor putea juca tenis de masă, tenis cu piciorul sau badminton, vor putea face gimnastică sau se vor putea da cu bicicleta.

Tot de la ora 10:00, în zona filigoriei din Parcul Regele Mihai I al României, cu sprijinul organizației Cercetașii României – Oscar Skrabel Bistrița, vor fi organizate ateliere de desen, pictură, ceramică, copiii vor avea parte de picturi pe față, jocuri distractive și spectacole de animație cu personaje din povești.

Tot de 1 Iunie, de la ora 16:00, la patinoarul sintetic din zona Hotelului Metropolis, vor fi organizate jocuri și concursuri cu premii pentru copii.

De la ora 18:00, pe scena amenajată în zona centrală a orașului va avea loc un spectacol de dansuri la care vor participa școlile de dans din Bistrița, momentul fiind urmat de un concert susținut de Andia.

De la ora 19:00, la Turnul Dogarilor va avea loc Festivalul Luminilor, care va cuprinde ateliere de gulguțe, picturi pe față și muzică și voie bună.

Data de 1 iunie marchează Ziua Internaţională a Copilului, ziua în care copiii din întreaga lume sunt sărbătoriți prin evenimente dedicate exclusiv lor, în care primesc cadouri, participă la ateliere creative şi se distrează împreună. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!