Concert de folclor la Bistrița, pe 27 iunie

Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, Centrul Județean pentru Cultură Bistrița-Năsăud, Fundația Culturală Terra Armonia și Academia Națională de Muzică ”Gheorghe Dima” organizează evenimentul ”Recital de primăvară” susținut de Ansamblul de Muzică Tradițională Românească ”Icoane”.

Cine iubește cu adevărat folclorul din Bistrița-Năsăud, nu poate lipsi de la acest concert! Sunt culegeri de folclor realizate în județul nostru de cei mai mari folcloriști și culegători de folclor din țară: Constantin Brăiloiu și echipa sa, Ilarion Cocișiu, Constantin Zamfir, Elisabeta Moldoveanu Nistor, Marius Dan Drăgoi, Victoria Dosios, Arhiva de folclor a Academiei Române etc. Un concert prin care ne întoarcem la rădăcini și ne bucurăm de un adevărat tezaur ce ne-a rămas moștenire de la strămoșii noștri și față de care avem o mare responsabilitate. Mulțumesc d-lui președinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, pentru sprijinul acordat în a-i aduce pe cei peste 40 de artiști la Bistrița. Cine e cu adevărat năsăudean și bistrițean, nu poate lipsi de la un astfel de moment”, a precizat managerul Centrului Județean pentru Cultură Bistrița-Năsăud, Alexandru Pugna.

Evenimentul va avea loc marți, 27 iunie, de la ora 18:00, la Centrul Cultural Dacia din Bistrița. Prețul unui bilet este de 30 de lei pentru adulți și 15 lei pentru copii, studenți și pensionari. Biletele se găsesc la casieria Centrului Cultural Dacia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!