Investiție pentru… șezut! Primăria a cumpărat fotolii de piele pentru sala de ședințe, cu 200 de euro/bucata! Alea vechi DE CE NU mai sunt bune?

Primăria Bistrița a cumpărat fotolii de piele pentru sala de ședințe a Consiliului Local. Investiția a fost programată la rectificarea bugetară din luna octombrie, când primarul Bistriței a făcut câteva jonglerii și a mutat banii de la Dezvoltare pentru achiziția unui autoturism pentru fostul viceprimar care acum este administrator public…

83.000 de lei au fost puși deoparte pentru viitoarea mașină de serviciu a lui George Avram (prețul unui Duster) – citymanagerul Bistriței care a ocupat acest post prin concurs susținut de unul singur.

La aceeași ședință ordinară, consilierii locali au aprobat un alt transfer-cheie și au pus bani deoparte pentru înlocuirea fotoliilor de piele pe care stau consilierii locali.

s4

s2

 

 

 

 

 

 

30.000 de lei a costat investiția „pe șezut”!

Primăria Bistrița a cumpărat 30 de scaune au costat aproximativ 30.000 de lei. Firma SC Antares Cluj a câștigat acest contract și a livrat scaunele la 917 lei/bucata. Scaunele de piele au spătar înalt, mecanism multiblocare, brațe și bază lemn lăcuit și greutatea maximă susținută 120 kg.

Scaunele vechi au fost expuse pe holurile primăriei.

 

s5

s3

 

 

 

 

 

 

Cea mai mare investiție în dotări o reprezintă sistemul de sonorizare din sala de consiliu, care a costat 630.000 de lei!

 

Citiți și:

a0-ok-CopyI-a ajuns DUSTER-ul lui Avram! Primăria Bistrița a cumpărat o mașină nou-nouță pentru city-managerul cercetat PENAL în dosarul “Revoluția pe 500 de euro!