Consilierul local Alexandra Ciui (USR) solicită amenajarea spațiilor publice cu luminițe de Crăciun în localitățile aparținătoare orașului Beclean

În contextul sărbătorilor de iarnă, consilierul Alexandra Ciui (USR) din cadrul Consiliului Local Beclean solicită administrației locale să amenajeze cu luminițe de Crăciun și spațiile publice din localitățile aparținătoare acestui oraș.

”Este regretabil că localitățile precum Coldău, Rusu de Jos, Figa, cartierul Beclenuț și Valea Viilor nu au beneficiat de ornamente și luminițe de Crăciun, lăsând în umbră aceste comunități în perioada sărbătorilor”, se arată într-un comunicat de presă al USR Bistrița-Năsăud.

Consilierul local Alexandra Ciui consideră că toți locuitorii trebuie să aibă acces la o atmosferă festivă echitabilă și plină de bucurie în timpul Crăciunului.

”Prin intermediul acestei interpelări, consilierul local Alexandra Ciui solicită cu fermitate autorităților locale din orașul Beclean să ia măsuri imediate pentru amenajarea spațiilor publice în localitățile menționate, inclusiv cu luminițe de Crăciun și ornamente specifice sărbătorilor de iarnă. Este esențial ca niciun locuitor să nu fie uitat sau discriminat în această perioadă specială. Partidul USR și consilierul Llocal Alexandra Ciui vor continua să susțină drepturile și interesele cetățenilor, asigurându-se că comunitățile locale beneficiază de condiții adecvate pentru a sărbători în spiritul Crăciunului. Ne dorim ca Becleanul să devină un exemplu pozitiv și luminos, reflectând unitatea și generozitatea care definesc această perioadă festivă”, mai precizează USR Bistrița-Năsăud.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *