Continuă lucrările de reabilitare a străzii Tărpiului. De miercuri, restricții de circulație

În perioada 8 mai – 25 iulie, circulația rutieră pe un tronson al străzii Tărpiului din Bistrița va fi restricționată, informează municipalitatea.

Municipiul Bistrița are în derulare execuția lucrărilor pentru obiectivul de investiții “Reabilitarea și modernizarea străzii Tărpiului”, fapt pentru care aduce la cunoștință tuturor cetățenilor restricționarea circulației de la intersecția strada Tărpiului cu strada Mușcatei până la intersecția strada Tărpiului cu strada Horticultorului, pe o lungime de 480 m, pe perioada 08.05.2024- 25.07.2024. Circulația se va închide, cu excepția riveranilor, traficul urmând a fi deviat pe o variantă ocolitoare”, a transmis Primăria Bistrița.

Varianta ocolitoare propusă de municipalitate:

Primăria Bistrița face apel la participanții la trafic și la riverani să dea dovadă de înțelegere și să respecte reglementările impuse pe timpul execuției lucrărilor.

Strada Tărpiului este cea mai lungă stradă din municipiul Bistrița, cu o lungime de aproximativ 2,7 km. Un tronson al acestei străzi a fost deja reabilitat de Primăria Bistrița, fiind vorba despre porțiunea de pământ a străzii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *