Controale la centrele rezidenţiale pentru persoane vârstnice, persoane cu handicap şi copii din Bistriţa-Năsăud

Cele 36 de centre rezidenţiale pentru persoane vârstnice, persoane cu handicap şi copii din judeţul Bistriţa-Năsăud vor fi verificate în această săptămână, informează Instituția Prefectului.

Într-un comunicat de presă, Prefectura Bistrița-Năsăud precizează că primele vizite ale echipelor de control au început luni, 10 iulie 2023.

Echipele de control au în componență reprezentanţi ai Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Agenția Județeană pentru Plăți şi Inspecție Socială, Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor, Direcţia de Sănătate Publică, Inspectoratul Teritorial de Muncă, Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, împreună cu un reprezentant al Instituţiei Prefectului.

Vor fi verificate toate centrele care au fost menţionate în ordinul venit de la nivelul Guvernului”, a precizat prefectul Teofil Cioarbă.

Săptămâna trecută, premierul Marcel Ciolacu a dispus un control al statului la toate căminele de bătrâni care sunt finanțate din bani publici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!