Copil de 12 ani, acroșat de o autospecială de Poliție pe DN 17, la Șieu-Măgheruș

Un accident rutier în care a fost implicată o autospecială de Poliție a avut loc joi pe DN 17, în localitatea Șieu-Măgheruș.

”Din primele date, o autospecială de Poliție din alt județ ar fi acroșat un minor, de 12 ani, din Șieu-Măgheruș, care s-ar fi angajat în traversarea străzii. În urma accidentului, pietonul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto, un bărbat de 22 de ani, din Dej, a fost testat cu aparatele din dotare, rezultatele fiind negative în ambele cazuri”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Inițial, copilul a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Bistrița, ulterior fiind transferat la o unitate medicală din Cluj-Napoca. 

”La UPU-SMURD din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița a fost adus astăzi un minor în vârstă de 12 ani, victimă a unui accident rutier petrecut în localitatea Șieu-Măgheruș, prezentând multiple fracturi și un hematom masiv la piciorul drept, precum și excoriații la piciorul stâng. După evaluare și stabilizare în urgență, băiatul a fost transferat la Clinica de Chirurgie Pediatrică din Cluj-Napoca pentru îngrijiri medicale de specialitate”, a declarat Camelia Strungari, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița.

Polițiștii Serviciului Rutier Bistrița-Năsăud au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru a stabili cauza și împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *