Copil de 13 ani din Maieru, decedat în urma unui antrenament de fotbal

O veste tristă a șocat, miercuri seara, întreaga comunitate din localitatea Maieru, unde un copil de doar 13 ani a decedat în urma unui antrenament de fotbal.

Potrivit Mesager24.ro, copilului i s-ar fi făcut rău la scurt timp după ce a participat la un antrenament de fotbal efectuat pe un teren de sport din comună, fiind solicitată intervenția unui echipaj medical pentru a îi acorda minorului primul ajutor.

La caz au intervenit două echipaje SMURD, băiatul fiind găsit în stop cardiorespirator. Deși medicii au aplicat protocolul de resuscitare, trupul copilului nu a răspuns manevrelor, fiind declarat decesul acestuia la locul solicitării.

Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud a deschis dosar penal în acest caz și efectuează cercetări pentru a stabili toate împrejurările în care băiatul a decedat.

În cauză a fost dispusă efectuarea necropsiei, pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului.

ACTUALIZARE

Primarul comunei Maieru, Vasile Borș, a transmis un mesaj de condoleanțe: ”Cu durere profundă în sufletele tuturor măierenilor, în aceste clipe de mare necaz pentru părinți, transmitem sincere condoleanțe familiei puternic încercate de viață, acum când acest tânăr „lăstar” al comunității noastre, ne-a părăsit! Drum lin către Împărăția Lui Dumnezeu, copil bun!”.

Copilul era elev la Liceul Tehnologic „Liviu Rebreanu” Maieru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *