Copil din Sărata care a plecat de acasă și nu s-a mai întors, căutat de Poliție

Poliţiştii din Bistrița-Năsăud caută un minor de 12 ani, din Sărata, care a plecat voluntar de la domiciliu și nu s-a mai întors. Persoanele care dețin informații ce ar putea să ajute la găsirea acestuia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112. UPDATE: Copilul a fost găsit!

”Astăzi, 17 iunie, polițiștii din Bistrița au fost sesizați de către o femeie din Sărata, cu privire la faptul că fiul ei, ROSTAȘ DAVID BENIAMIN, a plecat de la domiciliu din data de 16 iunie, în jurul amiezii, spunându-i că pleacă cu un prieten la târgul de animale din Budacu de Jos și nu a mai revenit. La data plecării acesta purta un tricou alb, cu inscripții, și pantaloni de trening, colorați. Semnalmente: înălțime de aproximativ 1,40 m, greutate de aproximativ 70 de kg, ochi albaștri, păr șaten”, precizează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea bărbatului sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de Poliție.

ACTUALIZARE

Copilul a fost găsit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!