Cristian Sigheartău – primul poliţist bistriţean selecționat în echipa națională de fotbal a polițiștilor

Un agent de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud a fost selecționat în echipa națională de fotbal IPA România a Ministerului Afacerilor Interne. Este vorba despre Cristian Sigheartău, primul polițist bistrițean care face parte din naționala de fotbal a MAI. 

”Cristi este poliţist din anul 2018, absolvent al Şcolii de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” din Cluj-Napoca şi, în cei 5 ani de când activează în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, a obținut rezultate bune și foarte bune în cadrul echipei Poliției Municipiului Bistrița. La întrebarea ”De când joci fotbal?” nu are un răspuns exact pentru că joacă de când se știe. A terminat un liceu cu profil sportiv-evident fotbal, iar începând cu anul acesta joacă pentru echipa A.C.S. Viitorul Livezile. A făcut parte și din echipa de fotbal Minerul Rodna, cu care a câștigat Campionatul la liga a IV-a 2022-2023 și Cupa României – Faza Județeană”, precizează IPJ Bistrița-Năsăud. 

Pe 2 septembrie, polițistul bistrițean va participa la un meci aniversar de fotbal între echipa națională IPA România și selecționata națională IPA Macedonia de Nord, partidă organizată cu prilejul împlinirii a 31 de ani de la înființarea Asociației Internaționale a Polițiștilor – Secția Română. Invitatul special al evenimentului va fi Miodrag Belodedici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!