”Crosul îndrăgostiților de alergare”, în Pădurea Schullerwald, de Dragobete

Sâmbătă, 24 februarie, de Dragobete, în Pădurea Schullerwald din Bistrița se va desfășura ”Crosul îndrăgostiților de alergare”, un eveniment dedicat iubitorilor de alergare și de mișcare în aer liber.

Organizatorul evenimentului este Monica Ungur, care coordonează activitatea Școlii Mamei SAMAS Bistrița.

Crosul va cuprinde două curse: una de 13 km și una de 7 km, ambele pe stil minimalist.

Traseele, foarte bine marcate, străbat zone superbe ale pădurilor bistrițene. Nu vor fi puncte de alimentare pe traseu. În acest sens, recomandăm celor de la cursa de 13 km să aibă un bidon cu apă. Oricum la km 5 este un izvor exact în traseu, din care se poate bea o apă foarte bună (la antrenamente, noi de acolo ne hidratăm). De asemenea, recomandam participanților să poarte echipament de alergare adecvat condițiilor meteo. Păpucii de alergare pentru trail ar trebui sa nu lipsească! Fiind o zi de sărbătoare, activitatea de alergare nu va fi în mod special competitivă. Vă oferim ocazia să vă luptați fiecare pentru a vă depăși propriile limite. Câștigătorii la categoriile open ale celor două probe vor primi premii simbolice. În general, majoritatea aleargă de plăcere, alergarea făcând parte din stilul nostru de viață. Nu vom avea sistem de cronometrare. Un minut în plus sau în minus nu ne face mai buni sau mai puțini buni. Clasamentele se fac în ordinea sosirii alegătorilor. De asemenea, vom avea și cursele copiilor, necompetitive, pe categorii de vârste. Copiii se vor distra alergând de plăcere alături de prieteni. Voluntarii noștri vă vor sta la dispoziție pentru orice informații, iar arbitrii de pe traseu vor avea grijă să nu întâmpinați probleme deosebite”, a transmis Monica Ungur.

La linia de sosire, toți alergătorii vor primi medaliile specifice evenimentului și vor avea parte de multe alte surprize.

Pe parcursul evenimentului, atmosfera va fi întreținută de DJ Bamfi.

Înscrierile se fac la fața locului între orele 9.00 – 10.45. Vă puteți înscrie și în seara dinaintea concursului, între orele 19.00 – 20.00, la ROOTS Bistro & Cafe, pe pietonalul Liviu Rebreanu, nr 10.

PROGRAMUL evenimentului CROSUL INDRAGOSTITILOR DE ALERGARE:

– 9.00 – 10.45 – ÎNSCRIERI
– 11.00. – START 13 KM
– 11.15. – START 7 KM
– 12.00. – START PROBELE COPIILOR
– 13.30. – PREMIEREA – OPEN.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *