Cum va fi asigurată asistența medicală în perioada Sărbătorilor Pascale. Lista farmaciilor de gardă

Asistența medicală în perioada Sărbătorilor Pascale va fi asigurată de către serviciile de urgență prespitalicești și spitalicești, precum și de către cele cinci centre de permanență ale medicilor de familie, a informat Direcția de Sănătate Publică (DSP) Bistrița-Năsăud.

Asistența medicală de urgență este asigurată de către serviciile de urgență prespitalicești (Serviciul Județean de Ambulanță și serviciul SMURD) și spitalicești (structurile de primire urgențe ale spitalelor), precum și de către cele cinci centre de permanență ale medicilor de familie de la Bistrița, Năsăud, Teaca, Josenii Bârgăului și Silivașu de Câmpie”, precizează DSP Bistrița-Năsăud.

Întrucât în perioada sărbătorilor creste adresabilitatea pacienților la serviciile medicale, în principal pentru afecțiuni digestive, structurile de primire urgențe ale spitalelor au fost avertizate de către DSP Bistrița-Năsăud să se aprovizioneze cu medicamente și materiale sanitare, astfel încât să facă față numărului crescut de pacienți din această perioadă.

De asemenea, pe site-ul propriu, DSP Bistrița-Năsăud a publicat și lista farmaciilor din municipiul Bistrița care vor fi de gardă în perioada Sărbătorilor Pascale.

Astfel, dacă zilele următoare vă veți confrunta cu probleme medicale, puteți apela la una din farmaciile care vor fi de gardă:

Programul de lucru al farmaciilor de gardă este între orele 08:00 – 24:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *