A-nceput RĂZBOIUL dintre PNL și USR- Plus! Cristina Iurișniți ia atitudine, după ce brigăzile lui Daniel Buda au împărțit pliante FALSE!

Cristina Iurișniți se declară REVOLTATĂ, după ce PNL-iștii din Cluj au fost prinși în flagrant în timp ce împărțeau pliante anti USR – PLUS. Artizanul manevrei de propagandă a fost liderul TNL Cluj, alături de încă un coleg. Cei 2 au fost excluși din PNL, imediat ce  a izbucnit scandalul pliantelor.

„După ce 23 de deputați PNL au lipsit la votul decizional pe Codurile penale, încă „una lată ” vine de data asta din partea TNL Cluj cu binecuvântarea europarlamentarului Daniel Buda, ne transmit colegii USR de la Cluj.

In loc să ne respectăm reciproc, se derapează nepermis de mult pentru miza electorală!

Am aflat cu surprindere că doi dintre cei care distribuie pliante „otrăvite” cu sigla Alianței 2020 USR PLUS și citate false sunt membri ai Partidului Național Liberal, unul dintre ei chiar președintele filialei Cluj-Napoca a Tineretului Național Liberal. Cei doi au fost prinși în flagrant și filmați în timp ce distribuiau pliantele false și identificați în câteva ore de susținătorii Alianței 2020 USR PLUS.

Ca deputat de B-N condamn cu fermitate acest tip de practici lipsite de onestitate care încurajează furtul de identitate vizuala a Alianței 2020 USR PLUS și mesajele false care manipuleaza electoratul.

https://www.facebook.com/USRNational/videos/325983074677759/

 

Alături de filiala județeană USR B-N susțin și încurajez demersul colegilor de la USR Cluj și cerem PNL Cluj să explice de îndată dacă au încurajat și încuviințat acest tip de campanie negativă care a prejudiciat imaginea Alianței 2020 USR PLUS și a indus în eroare alegătorii. Alianța 2020 USR Plus consideră că acest model de a face politică prin atacul murdar la competitorii electorali este exact ceea ce a îndepărtat oamenii onești de politică, iar acest lucru trebuie să înceteze.

E păcat că PNL a cheltuit bani și energie pe dezinformări abjecte împotriva USR PLUS în loc să se bată cu PSD așa cum am înțeles cel puțin din declarațiile oficiale ale acestui partid. Alianța promovează politica onestă si delimitează de orice practici de furt de identitate electorală și distribuție de mesaje false în spațiul public.

Vrem o Românie fără penali și fără hoție!”

Deputat
prof. Cristina Iurisniti

error: Content is protected !!