Daniel Suciu către Primăria Bistrița: ”Este de bun simț să dăm 120 de lei pe manoperă-montaj borduri în municipiu? Costul e de 6 ori mai mare decât în alte zone din țară!”

Deputatul PSD Daniel Suciu susține că Primăria Bistrița plătește de 6 ori mai mult decât alte administrații din România pe manopera pentru montajul unui metru liniar de borduri.

Într-o postare pe o rețea de socializare, social democratul bistrițean susține că, la Bistrița, costul pentru o astfel de activitate ar fi de 120 de lei pe metru liniar.

Ne-am învățat deja ca absolut toate proiectele pe care Primăria Bistrița le face prost sunt din vina administrației PSD, pentru că întotdeauna trebuie să găsești justificări, dar pun o întrebare, public și la modul cel mai serios, Primăriei. Este cumva de bun simț să dăm pe manoperă-montaj borduri în municipiul Bistrița 120 de lei, de 6 ori mai scump decât oriunde în această țară? Se plânge administrația Turc-USR că nu avem bani să facem alte investiții, dar dăm miliarde în plus, prețuri de 6 ori mai mari, doar pentru că această Primărie este condusă de domnul Turc”, a spus Daniel Suciu.

În aceste condiții, parlamentarul solicită Direcției de Servicii Publice din cadrul Primăriei Bistrița să prezinte situația privind costurile pe care municipalitatea le suportă pentru montajul bordurilor.

”Am rugămintea la Direcția de Servicii Publice Bistrița să pună la dispoziție manopera și prețul de manoperă la bordurile din oraș. Cu toții vom avea o surpriză. Neplăcută, din păcate!”, a mai spus Daniel Suciu.