Daniel Suciu (PSD): Ovidiu Frenț nu are cum să mai fie o variantă pe viitor. Exclus să mai ocupe funcția de prefect sau cea de subprefect

Purtătorul de cuvânt al PSD Bistrița-Năsăud, deputatul Daniel Suciu, spune că este exclus ca Ovidiu Frenț să mai ocupe fotoliul de prefect al județului sau funcția de subprefect. 

”Pentru PSD, domnia sa nu are cum să mai fie vreo variantă pe viitor. Dacă mă întrebaţi vizavi de poziţia de prefect, este exclus! Şi subprefect, exclus!”, a declarat Daniel Suciu.

Întrebat ce părere are despre modul în care Ovidiu Frenț a procedat în legătură cu prefectul Mica Oprea, Daniel Suciu a răspuns: ”Nu cred că acționat într-o manieră elegantă. Și spun acest lucru din foarte multe motive. În primul rând, ziua aleasă de dânsul pentru o răfuială a fost total greșită. Nu cred că la comemorarea unui eveniment atât de important ca Revoluția este potrivit să te răfuiești cu o doamnă, cu bunele și cu păcatele domniei sale. În al doilea rând, domnul Frenț, dacă mă întrebați pe mine, a avut timp să demonstreze ce avea de demonstrat”. 

De asemenea, întrebat dacă Ovidiu Frenț mai este membru PSD, Daniel Suciu a răspuns: ”Vă mărturisesc că, cel puțin în organizația municipală Bistrița, unde activez de aproape 2 ani, nu l-am mai văzut. Oricum, din ce am înțeles, el este șef de serviciu la Instituția Prefectului și nu poate avea o altă calitate decât cel mult cea de membru de partid. Eu pe domnul Frenț nu l-am mai văzut de câțiva ani”.

În ceea ce privește viitorul prefect, Daniel Suciu a spus că PSD este în căutarea unei persoane care să o înlocuiască pe Mica Oprea și că viitorul prefect va fi ”un om asumat de PSD, cu expertiză în zona administrației”.

Daniel Suciu: Viitorul prefect va fi un om asumat de PSD, cu expertiză în zona administrației