De Ziua Națională a României se aprinde și iluminatul festiv de iarnă din Piața Petru Rareș

 

 

Pe 1 decembrie, bistrițenii sunt invitați să participe nu doar la activitățile menite să marcheze Ziua Națională a României, ci și la pornirea decorurilor luminoase din Piața Petru Rareș, pregătite de administrația județeană pentru sărbătorile de iarnă.

”În 1 decembrie, Moș Crăciun și prietenii își dau întâlnire în fața Consiliului Județean Bistrița-Năsăud. Va fi cel mai colorat, mare și spectaculos eveniment de până acum, care dă start sărbătorilor de iarnă. Așadar, copii, părinți, bunici, cu toții sunteți invitați la Golden Party, spectacolul unde Fantasticii- prietenii lui Moș Crăciun vor veni cu multe, multe surprize la care nici nu vă gândiți. 1 decembrie, începând cu ora 16:00, hai să te bucuri de spectacol, aprinderea luminițelor de Crăciun și surprize-surprize!”, anunță Consiliul Județean Bistrița-Năsăud.

De asemenea, şi Primăria Bistrița va porni iluminatul festiv de iarnă în Centrul Istoric și pe principalele străzi din municipiul Bistrița în ajun de Moș Nicolae, când va fi inaugurat și Târgul de Crăciun.