Deplasări de personal, tehnică și echipamente militare pe șosele și căi ferate din țară

FOTO: MApN

Brigada 81 Mecanizată General Grigore Bălan Bistrița informează că, în perioada 7 – 24 mai, pe teritoriul național se vor desfășura o serie de exerciții care vor implica deplasări de personal, tehnică și echipamente militare, din garnizoanele de dislocare ale structurilor militare participante, către poligoanele și facilitățile de instruire din județele Alba, Arad, Bistrița-Năsăud, Brașov, Cluj, Hunedoara, Maramureș, Mureș și Sibiu.

În acest context, începând de duminică 21 aprilie, structurile participante la exerciții se vor disloca, atât pe căile de comunicații rutiere, cât și feroviare, către poligoanele și raioanele de instruire.

Aceste tranzitări vor fi desfășurate cu respectarea normelor de siguranță și vor fi coordonate pentru a minimiza impactul asupra traficului rutier. Participanții la trafic sunt rugați să fie atenți la semnalizările și instrucțiunile autorităților în timpul acestor operațiuni militare.

Prin aceste exerciții, Armata României își întărește pregătirea și capacitatea de acțiune în contextul asigurării securității naționale și internaționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *