Deputatul PNL Robert Sighiartău: Spitalul din Năsăud va avea un computer tomograf nou!

Deputatul PNL Robert Sighiartău a anunțat că a reușit să obțină, printr-un amendament depus la bugetul pe stat pe anul 2024, finanțare de un milion de lei pentru achiziția unui nou computer tomograf pentru Spitalul Orășenesc ”George Trifon” din Năsăud.

Un CT (Computer-Tomograf) nou la Spitalul din Năsăud. Am reușit printr-un amendament la bugetul de stat să aduc acești bani pentru achiziția unui CT nou pentru cei aprox.120.000 de locuitori pe care îi deservește Spitalul din Năsăud. Avem nevoie de servicii medicale de calitate de care să se bucure toți locuitorii județului. Sărbători binecuvântate!”, a transmis Robert Sighiartău.

”Mulțumim domnului deputat Robert Sighiartău pentru un nou sprijin pentru Spitalul Orășenesc ”George Trifon” din Năsăud. Dumnealui, printr-un amendament, mai aduce încă un milion de lei pentru spitalul de la Năsăud. Îi rămâne datori lui Robert, îi mulțumim din tot sufletul”, a transmis și primarul orașului Năsăud, Dorin Vlașin, care a menționat că, în ultimii ani, lucrurile s-au schimbat radical la această unitate medicală.

Spitalul Orășenesc ”Dr. George Trifon” Năsăud asigură asistență medicală spitalicească și ambulatorie unui număr de peste 120 mii de locuitori din mai multe zone ale județului. Localitățile arondate unității medicale sunt: Alunișul, Anieș, Arșița, Bichigiu, Cepari, Cormaia, Coșbuc, Dealul Ștefăniței, Dumitra, Feldru, Fiad, Gersa I, Gersa II, Ilva Mare, Ilva Mică, Ivăneasa, Leșu, Lunca Ilvei, Lunca Leșului, Maieru, Măgura Ilvei, Mintiu, Mititei, Mocod, Năsăud, Nepos, Nimigea de Jos, Nimigea de Sus, Parva, Perișor, Poderei, Poiana Ilvei, Poienile Zagrei, Rebra, Rebrișoara, Rodna, Romuli, Runcu Salvei, Salva, Sângeorz-Băi, Suplai, Șanț, Tărpiu, Telcișor, Telciu, Valea Mare, Valea Vinului și Zagra.

În prezent, spitalul din Năsăud are un număr de 165 paturi pentru spitalizare continuă și 18 paturi pentru spitalizare de zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *