Gabriela Montoiu se re-inventează! Designul interior e noua sa pasiune! Vezi ce spații spectaculoase a conceput!

Gabriela Montoiu a deținut un mandat de consilier județean, a candidat pentru Parlamentul European, a fost șefa Organizației de Femei a PDL și omul din umbra campaniilor PDL, specialist pe Comunicare și Relații Publice. În 2016, Gabriela Montoiu a ieșit din scena publică și NU a mai candidat pe listele de partid. S-a măritat cu Marius Cotor, fostul șef de la Leoni și a avut o nuntă discretă la o pensiune din Maramureș.

montoiu

montoiu3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

montoiu2

montoiu11

 

 

 

 

 

 

 

Gabriela Montoiu creează în continuare: design-ul ambiental e pasiunea sa!

Doamna Montoiu activează în mai multe proiecte și periodic organizează evenimente de caritate. Deține o firmă care produce eșarfe din mătase naturală, linie care poartă numele fiicei sale Romana, iar în paralel coordonează agenția de publicitate: Prompt Communication.

 

 

montoiu8

montoiu9

m99

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Urmându-și pasiunea pentru frumos, la cei 41 de ani, Gabriela Montoiu încearcă un domeniu sofisticat: designul ambiental! În primă fază și-a decorat spațiul din Piața Mică, iar ulterior, vila unde locuiește alături de familia sa. Pozele au stârnit admirație din partea prietenilor care s-au arătat surprinși de creativitatea transpusă în fapte. Designul este inspirat din locurile exclusiviste unde călătorește, dar folosește elemente vintage inspirate atât din perioada flower-power cât și din cea barocă.

 

x1

x4

x3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Casă ca-n povești!

Design-ul exterior conferă întregului ansamblu rezidențial un aer natural și fiecare încăpere contribuie la aspectul primitor și cald al locuinței. Ferestrele de mari-dimensiuni și dinamica interioară a spațiilor formează un tot unitar și cadrul perfect unde Gabriela Montoiu a putut să creeze în liniște.

g7

g8

 

 

 

 

 

 

g9

g11

 

 

 

 

 

 

 

Bucătăria retro-style!

Corpurile de mobilier au fost livrate de o firmă italiană și completează un cadru vesel, de poveste. Complet-utilată, bucătăria este locul special conceput pentru a oferi un mediu relaxant și primitor. Ferestrele de mansardă și grinzile „la vedere” sunt elemente ce produc un efect vizual de mare impact. Bucătăria amenajată de Gabriela Montoiu amintește de reclamele anilor 50-60, perioadă de emancipare a femeii, la nivel mondial. Verdele, albul și rozul sunt culorile care evidențiază bucătăria retro, iar fiecare element decorativ este folosit cu inteligență în conceptul inventat de Gabriela Montoiu.

 

g0

g2

 

 

 

 

 

 

 

g5

g6

g3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foișorul reprezintă un loc special și se compune din elemente naturale din piatră, fier și lemn. Obiectele de mobilier îmbinate perfect creează un spațiu primitor și relaxant, iar grădina care înconjoară proprietatea completează oaza de relaxare perfect-integrată în natură.

 

t3

t2

 

 

 

 

 

 

t4

t1

 

 

 

 

 

 

 

 

Niciodată TOAMNA NU fu mai frumoasă!… Grădina de VIS a doamnei Montoiu o inspiră! 

x2„Nu știu cum vă bucurați voi de toamna aceasta dar eu nu contenesc să mă mir de nuanțele ei. Anotimpurile au stări și stări, fiecare ne surprind în fel și chip. Ramân fidelă și mă declar îndrăgostită de natura lunilor aprilie-mai și iubesc fiecare clipă din septembrie-octombrie. Toată natura e cuprinsă în jocul universal al culorilor și se crează o suită de sărbători în grădinile și împrejurul nostru…dansează culorile pe câmpuri, dealuri și munți.

Toți suntem prinsi în rutina activităților consumatoare de energie și de multe ori suntem atât de lipsiți de vlagă încât sfârșitul de săptămână parcă NU e îndeajuns ca să ne fortifice pentru un nou început. Nu renunțați să priviți ce vă înconjoară!!! O natură superbă care este a noastră a tuturor. Nu există limite! Doar trebuie să vă opriți din stresul cotidian și să o admirați. Toamna Înseamnă Și Fericire” – a postat  doamna Montoiu pe facebook. 

f1

f5

 

 

 

 

 

 

f6

f3

f2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Baia de VIS!

Baia concepută de Gabriela Montoiu are un aspect de mare rafinament. Se păstrează aceeași linie clasică, cu elemente florale de inspirație de barocă. Culorile pastelate în contrast cu movul intens și auriul-mătuit imprimă luminozitate întregului spațiu. Oglinzile supra-dimensionate, candelabrul și piesele de mobilier reprezintă elemente decorative care completează tabloul de ansamblu al acestei încăperi.

b1

b2

 

 

 

 

 

 

 

b4

b3

b8

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mansarda de poveste din Piața Mică, made by Gabriela Montoiu !

Gabriela Montoiu și-a folosit imaginația și a decorat o clădire din Piața Mică, unde deține agenția de publicitate. Imobilul restaurat se evidențiază prin arcadele și ferestrele puse în valoare de spectaculoase decorațiuni exterioare. La interior, mansarda din Piața Mică are un design elegant și primitor. S-au folosit culori pastelate și calde, ideale pentru un spațiu în care se concep branduri. Obiectele de mobilier au aceeași linie, barocă, cu design care îmbină clasicul cu modernul.

 

v2

v4

 

 

 

 

 

 

 

m9

m2

 

 

 

 

 

 

v66

v22

v33

 

 

 

 

 

 

 

 

 

x7Deocamdată în afara politicii, Gabriela Montoiu se reinventează și își folosește creativitatea pentru a decora spații interioare, un domeniu complex unde este nevoie de stil și rafinament. Invidiată și admirată, Gabriela Montoiu îmbină succesul din carieră cu viața de familie și periodic șochează prin noi-concepte pe care le abordează cu mult curaj și determinare.

error: Content is protected !!