Diana Morar , alături de Vasile Pupeză pentru Primăria Telciu

„Am participat la lansarea candidaturii d-lui Vasile Pupeză pentru primăria comunei Telciu,  împreună cu președintele PNL Telciu, Gheorghe Scuturici, viitorul președinte al Consiliului Județean, Robert Sighiartău, dl. primar al municipiului Bistrița și președintele filialei Bistrița, Ioan Turc și nu în ultimul rând dl. Terente Ciui, Secretar de Stat.

Dl. Vasile Pupeză este de profesie inginer silvic, “om care are o carte de vizită impresionantă, care are un parcurs în viață impresionant, care vă va face vouă, telcienilor, cinste în funcția de primar începând cu data de 9 iunie 2024.

Aveți încredere că veți fi corect reprezentați de o echipă condusă de acești oameni și de Robert Sighiartău la Consiliul Județean în calitatea sa de președinte.

În comuna Telciu se pot face lucruri minunate, dar fără sprijinul corect și deciziilor corecte care se iau la nivel județean, aceste lucruri sunt posibile doar într-un anumit nivel și poate uneori prea puțin.

De aceea pe data de 9 iunie, Vasile Pupeză pentru primăria comunei Telciu și Robert Sighiartău-președintele Consiliului Județean, sunt alegerea corectă pentru dvs.” – a transmis Diana Morar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!