Diana Morar îl desființează pe Lazany: Doamne ferește să încapă Bistrița pe astfel de “mâini bune!”

lazany

Deputatul Diana Morar îl desființează pe Lazany, după ce candidatul PSD a prezentat conceptul de campanie pentru Parcul Mihai Eminescu!

Parcările închipuite de Lazany și exproprierea ilegală sunt taxate imediat de Diana Morar, printr-o postare ACIDĂ și argumentată la adresa lui Gabriel Lazany!

„Este campanie electorală. Scuzați, 𝐩𝐫𝐞𝐜𝐚𝐦𝐩𝐚𝐧𝐢𝐞!

Văzând cât de înălțătoare se conturează Bistrița pe hârtie, pardon pe “𝐫𝐚𝐧𝐝𝐚̆𝐫𝐢” prezentate high-tech (noroc ca PSD are ministru la Digitalizare și i-a învățat cu tehnica cea nouă, ca s-au salvat câțiva copaci buni, nu ca cei de la spital, de la a fi tatuați cu desene fantasmagorice prezentate prin piețe publice ca fiind viitoare proiecte pentru oraș), aduc în atenția publică câteva chestiuni de legalitate față de grandioasele desene prezentate de challengerul primarului municipiului Bistrița:

  • 𝐢̂𝐧𝐜𝐚̆𝐥𝐜𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐫𝐞𝐠𝐢𝐦𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐣𝐮𝐫𝐢𝐝𝐢𝐜 𝐚𝐥 𝐩𝐫𝐨𝐩𝐫𝐢𝐞𝐭𝐚̆𝐭̦𝐢𝐢 𝐩𝐫𝐢𝐯𝐚𝐭𝐞, garantat de Constituția României, prin utilizarea dincolo de limitele legii a condițiilor de expropriere pentru cauza de utilitate publică a imobilului clădire proprietate privată cunoscut sub denumirea de Emi Center.”

Diana Morar: oricare dintre voi vă puteți trezi fără case, pentru că stați în calea progresului gândit de vigilenții de la PSD!

Mergând pe ideea promovată, dragi bistrițeni, oricare dintre voi vă puteți trezi fără case pentru ca “vigilenții” de la PSD vă pot declara rapid că stați în calea culmii progresului vreunui proiect “gândit” de ei. Sună cumva ca o amintire nu de mult uitată?

Parcare în Parcul Mihai Eminescu? Doamne ferește!

“Conceptul” de 𝐩𝐚𝐫𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐢̂𝐧 𝐩𝐚𝐫𝐜, în accepțiunea legislației spațiilor verzi este ceva de noaptea minții! Dacă admitem ca e posibil așa ceva, atunci, de astăzi, bolizii parcați pe fântâna arteziană din fața Palatului Culturii pot fi lejer parcați și în fața foișorului sau a iazului cu pești din parc sau, de ce nu, pe gazon, în locul fostei închisori a veverițelor, simbol de tristă amintire al administrației PSD.

Doamne ferește să încapă Bistrița pe astfel de “mâini bune” 𝐥𝐢𝐩𝐬𝐢𝐭𝐞 𝐝𝐞 𝐜𝐨𝐨𝐫𝐝𝐨𝐧𝐚𝐫𝐞 𝐜𝐞𝐫𝐞𝐛𝐫𝐚𝐥𝐚̆ pe principiul: noi muncim, nu gândim!

lazany

Recomand echipei de coregrafi de campanie să nu-și ignore colegii juriști când se mai afișează public cu asemenea aberații!

Nimeni nu poate fi mai presus de lege.” – a transmis deputatul Diana Morar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *