Diana Morar îl susține pe Cristian Cârlig în a deveni noul PRIMAR de Beclean: ” se simte valul schimbării!”

Diana Morar a fost alături de avocatul Cristian Cârlig la lansarea candidaturii pentru funcția de primar al orașului Beclean. La eveniment au fost prezenți liderii PNL, alături de echipa formată de Cristian Cârlig pentru Consiliul Local Beclean.

Diana Morar: „Becleanul trebuie să privească în viitor pentru ca trecutul ce persistă de 24 de ani de zile îl ține pe loc!”

„Becleanul este orașul copilăriei mele.

Îmi aduc aminte de vremurile frumoase petrecute atunci când lumea părea perfectă prin ochii de copil. Atunci s-au legat cele mai trainice prietenii, la care revenim cu drag, ori de câte ori putem, chiar dacă pașii vieții ne poartă prin diferite colțuri de lume.

Pe un prieten și coleg drag, am bucuria să îl susțin astăzi pentru funcția de primar al orașului Beclean: Cristina Cârlig, avocat consacrat, familist convins, prieten și ajutor de nădejde, om cinstit și poate, prea modest.

Consider ca Becleanul are nevoie de un om ca el care să confere o nouă viziune de dezvoltare a orașului.

Becleanul trebuie să privească în viitor pentru ca trecutul ce persistă de 24 de ani de zile îl ține pe loc, anulându-i șansa de a fi acel loc în care vrei să te întorci acasă.

Se simte valul schimbării.

Pe 9 iunie 2024, beclenarii vor vota un nou început; pentru ei, pentru familii, pentru copii, pentru viitor.” – a postat Diana Morar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *