Diana Morar, în cursa pentru conducerea Organizaţiei de Femei a Partidului Naţional Liberal Bistriţa-Năsăud

Consilierul local Diana Morar a anunțat astăzi, că își dorește să candideze pentru funcția de președinte a Organizaţiei de Femei a Partidului Naţional Liberal Bistriţa-Năsăud.

”Aş dori să anunţ public intenţia mea de a candida la preşedinţia Organţiei Judeţene a Femeilor Liberale Bistriţa-Năsăud. Aş vrea să lansez public invitaţia colegelor liberale de a fi alături  de mine în conferinţa judeţeană. Doresc să extind această invitaţie către toate doamnele, care simt în spiritul liberal în judeţul nostru, să lase deoparte alte chestiuni care le-ar putea ţine în loc şi să ni se alăture nouă. Să lase deoparte frica şi să-şi facă timp în a se implica alături de Organizaţia Femeilor Liberale Bistriţa-Năsăud” a declarat Diana Morar într-o conferință de presă.

Diana Morar a mai completat că la nivelul organizaţiei de femei a început un amplu proces de reconstrucţie, după principiile „Moţiunii Orban”.

”Am început un proces de reconstrucție a organizațiilor locale a femeilor liberale în județul Bistrița-Năsăud, pornind de la principiile moțiunii cu care președintele Orban a câștigat la congresul din iunie 2015, respectiv principiile moțiunii Forța Dreptei – o moțiune care se bazează pe reconstrucția de la bază a partidului. Femeile sunt dornice de a contribui la politica dusă de PNL și aș vrea să le mulțumesc pe această cale mai ales celor care au ales să se implice. Sunt convinsă că pe viitor vom deveni o forță pe plan local”, a declarat Diana Morar.

Conferinţa judeţeană de alegeri din cadrul Organizaţiei de Femei a Partidului Naţional Liberal Bistriţa-Năsăud va avea loc pe 29 octombrie, de la ora 15.00, în saloanele Hotelului Metropolis, până acum, candidatura Dianei Morar fiind singura anunțată pentru funcția de președinte.

error: Content is protected !!