Diana Morar, întâlnire la Cormaia cu fermierii din zona montană!

Deputatul PNL Diana Morar a fost prezentă la Festivalul Sărbătoarea Străbunilor, alături de primarul din Singeorz Băi. La întâlnirea cu fermierii județului a participat și Ministrul Petre Daea.
Am participat, la Cormaia, la o întâlnire cu fermierii din zona montană a județului Bistrița-Năsăud, la care a fost prezent și ministrul Agriculturii, domnul Petre Daea.
Cu această ocazie, am dezbătut problemele cu care se confruntă agricultorii de la munte, prepoderenți în județul nostru, și am preluat de la ei idei despre cum se poate adapta legislația nevoilor pe care le au.
M-am bucurat să fiu totodată prezentă la Festivalul Regional Sărbătoarea Străbunilor – ”Alesul”, un eveniment în care gospodarii de la munte și-au etalat caii de tracțiune și s-au întrecut în concursuri de preparat cașul, de gătit mâncare la ceaun și de tăiat lemne cu drujba.
Îi mulțumesc domnului primar Cătălin Bota pentru invitație, îi felicit pe toți gospodarii pentru felul în care s-au prezentat și le urez multă sănătate! – a transmis Diana Morar.
error: Content is protected !!