Diana Morar, mesaj către Ministrul Dezvoltării: „are parteneri pe termen lung care împărtășesc aceeași viziune: o Românie modernă și dezvoltată!”

Ministrul Dezvoltării Adrian Veștea a fost prezent la Bistrița, într-o vizită de lucru. Acesta a vizitat principalele obiective din municipiu, finanțate din fonduri publice. La finalul zile, ministrul s-a întâlnit cu primarii PNL. La întâlnire a fost prezentă și Diana Morar.

Cu această ocazie, deputatul PNL a transmis un mesaj:

„Vizita domnului ministru al dezvoltării, Adrian Veștea, este foarte bine primită de primarii liberali din județ. Știu ce nevoi au fiecare din toate discuțiile pe care le am cu ei, din toți acești primi trei ani de mandat, în care le-am fost aproape și am ajutat cu tot ce am putut. Știu și că dialogul lor cu domnul Veștea este foarte util și aplicat, pentru că are o înțelegere foarte clară, de la firul ierbii, a ceea ce înseamnă dezvoltarea unui județ.

Adrian Veștea a fost primit de primarii liberali cu căldură și cu ospitalitatea tipică din zonă. Dar și cu multe întrebări concrete despre proiectele ministerului, oportunități de finanțare și dezvoltare, viitoare modificări legislative sau priorități.

Îi mulțumesc domnului ministru pentru toată deschiderea arătată și îl asigur că în noi are parteneri pe termen lung care împărtășesc aceeași viziune: o Românie modernă și dezvoltată.” – a postat Diana Morar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!