Diana Morar o vrea pe Andreea Berceni „primăriță” de Chiochiș: „Este timpul ca vocea femeilor  să fie auzită și în administrația locală!”

Diana Morar a fost prezentă la Chiochiș, la lansarea echipei PNL pentru primăria din localitate. Deputatul Diana Morar este președintele Organizației de Femei din PNL și consideră că vocea femeilor TREBUIE să fie auzită în administrația locală.

Prezența mea și a colegilor liberali : viitorul președinte al Consiliului Județean, Robert Sighiartău, primarul comunei Spermezeu, Sorin Hognogi și candidatul pentru comuna Petru Rareș, Ioan Ropan, la lansarea candidaturii pentru funcția de primar a doamnei Andreea Valentina Berceni, în comuna Chiochiș, s-a datorat susținerii femeilor în funcții publice.

Am ținut să subliniez un aspect important: județul nostru are nevoie de echilibru, dat fiind faptul că în Bistrița-Năsăud nu avem nicio femeie în funcția de primar.

Susțin ferm nevoia de diversitate și echitate în leadership-ul local. La aceste alegeri, patru femei liberale, curajoase și dedicate își asumă provocarea de a aduce schimbarea de care județul nostru are nevoie. Andreea Valentina Berceni este una dintre ele!

Cu sprijinul vostru, pe data de 9 iunie putem face ca anul acesta să fie anul în care reușim să spargem barierele și să aducem o nouă perspectivă în conducerea locală din comuna Chiochiș.” – a transmis Diana Morar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!