Diana Morar (PNL): Actul de guvernare nu este niciodată simplu, cu atât mai mult într-o perioadă cu multiple provocări și crize. Mult succes, noului guvern!

Deputatul PNL Diana Morar a transmis un mesaj după ce candidaţii pentru funcţia de ministru propuşi de premierul desemnat Marcel Ciolacu au trecut de audierile din comisiile de specialitate ale Parlamentului.

”Noul guvern a trecut de audierile din comisii, după o zi foarte încărcată. Am fost alături de colegii mei din PNL, Ligia Deca, Alina Gorghiu, Raluca Turcan, Cătălin Predoiu, Sebastian Burduja, Mircea Fechet, Marcel Boloș, Adrian Ioan Veştea, Luminita Odobescu, care vor primi și votul de învestitură în Guvernul României. Actul de guvernare nu este niciodată simplu, cu atât mai mult într-o perioadă cu multiple provocări și crize. Și înaintea unui an electoral încărcat, când așteptările și presiunea cresc exponențial. Dar știu că vor face o treabă foarte bună cu portofoliile pe care le dețin și vor arăta, ca și până acum, ca PNL guvernează responsabil și livrează rezultate pentru oameni. Mult succes, noului guvern!”, a transmis Diana Morar.

Candidaţii pentru funcţia de ministru propuşi de premierul desemnat Marcel Ciolacu au fost audiaţi miercuri de către comisiile de specialitate din Parlament.

Joi, Camera Deputaţilor şi Senatul se vor reuni în şedinţă comună, de la ora 12:00, pentru învestirea Guvernului Ciolacu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!