Diana Morar (PNL): Anul 2024 este anul în care Bistrița-Năsăud iese din statistica rușinoasă a județelor fără femei în funcția de primar!

diana morar

”Anul 2024 este anul în care Bistrița-Năsăud iese din statistica rușinoasă a județelor fără femei în funcția de primar”, spune deputatul PNL Diana Morar.

Potrivit parlamentarului, patru femei au fost validate de Colegiul Director Județean al PNL Bistrița-Năsăud pentru a candida la o funcție de primar la alegerile locale din luna iunie.

4 femei din PNL candidează de primar la: Teaca, Rodna, Șieu și Galații Bistriței!

”Susțin cu tot sufletul patru doamne candidate la primării din județ, validate astăzi în ședința CDJ a Partidului Național Liberal Bistrița-Năsăud: Vali Ganea la Rodna, Cristina Sava la Teaca, Roxana Pașc la Șieu, Floare Baila la Galații Bistriței.

Aceste doamne sunt perfecte pentru a administra cu profesionalism și pasiune comunitățile lor. Energia și forța lor sunt calități esențiale pentru a dezvolta comunele unde candidează anul acesta la primării, iar calitățile unice ale femeilor în politică vor face diferența, nu doar în competiție, cât și în mandatele de primărițe”, a precizat Diana Morar.

diana morar

Deputatul PNL se declară ”o mare susținătoare a femeilor în politică și în administrație”.

”Cred că avem toate ingredientele necesară pentru a face diferența. Mult succes, doamnelor! Aveți tot sprijinul meu necondiționat în competițiile care urmează!”, a completat Diana Morar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *