Diana Morar: „Solicit PMP BN excluderea urgentă a consilierului local agresiv din comuna Teaca!” Deputatul PNL cere protecție pentru educatoarea Cristina Sava!

Deputatul Diana Morar îi cere lui Ionuț Simionca să-l dea afară din partid pe Tavi Bărbos, consilier local în Teaca. După cum se vede în imagini, consilierul PMP a aruncat mai multe petarde înspre imobilul unde locuiește Cristina Sava (educatoare, consilier local PNL). Se pare că între cei doi au avut loc mai multe discuții aprinse.

„Incidentul cu petardele trebuie tratat serios de autorități întrucât pentru copiii și familia respectivă e o traumă majoră. Mai mult, astfel de situații descurajează prezența femeilor în administrație și în politica locală“ -a transmis viceprimarul Florin Oltean, conform Saptamana Online.

„Solicit PMP Bistrița-Năsăud excluderea urgentă a consilierului local agresiv din comuna Teaca!

Astfel de comportamente huligane nu pot fi tolerate la niciun nivel al societății, cu atât mai puțin în administrație. În plus, cu atât mai mult astfel de oameni nu au ce căuta în politică.

Colega noastră Cristina Sava, dascăl apreciat, mamă a trei copii și consilier local PNL dedicat și profesionist, a fost supusă unor atacuri inimaginabile, ce pot lăsa traume majore nu doar ei, ci și copiilor sau familiei. Și asta doar pentru că a avut curaj să spună lucrurilor pe nume in cadrul ședințelor de consiliu local.

Cristina Sava - consilier local PNL, Teaca

„Este incredibil că în anul 2023 unii încă mai recurg la astfel de gesturi josnice de intimidare. Vorbim despre cotă de gen, despre egalitate de șanse, ne dorim mai multe doamne în politică și în administrație. Ce argumente putem avea care să combată exemplele de cea mai joasă speță pe care anumiți indivizi insistă să ni le dea?” – a transmis Diana Morar.

Diana Morar cere protecție pentru educatoarea Cristina Sava!

„Sper ca PMP Bistrița-Năsăud să reacționeze urgent și să ia toate măsurile pentru a sancționa și intern acest derapaj major, care nu face cinste niciunui partid politic. Sper, de asemenea, ca instituțiile abilitate să ia toate măsurile pentru ca personajul agresiv să suporte consecințele și pentru a asigura protecția Cristinei Sava. Mă aștept ca poliția să nu se limiteze doar la partea contravențională a cazului, ci să abordeze și latura penală. Cât mai urgent!” – a transmis deputatul Diana Morar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!