Din 1 noiembrie se pot depune cereri pentru acordarea locuințelor sociale sau de necesitate

 

 

Bistrițenii care speră să obțină o locuință socială sau de necesitate pot să depună cereri în acest sens începând de luna viitoare.

”Cererile pentru obţinerea unei locuinţe sociale sau de necesitate pentru anul 2020 se pot depune în perioada 01.11.2019 – 31.12.2019, inclusiv de către chiriaşii a căror locuinţă a fost restituită sau urmează să fie restituită în natură fostului proprietar, în baza legilor proprietăţii. Anexa cu actele necesare întocmirii dosarului pentru locuinţă socială sau de necesitate se află la Primăria municipiului Bistriţa, Direcţia Patrimoniu, str. Gheorghe Şincai nr. 2. Relaţii suplimentare la telefon 0263/232391”, informează Primăria Bistrița.

Anul trecut, la Direcţia Patrimoniu din cadrul Primăriei Bistrița s-au depus un număr de 151 de solicitări, 142 dintre acestea fiind trecute pe lista de prioritate privind atribuirea unei locuinţe sociale în anul 2019.

Până în prezent, administrația locală din Bistrița a reușit să construiască blocuri cu destinația de locuințe sociale în Viișoara și în Subcetate.